Βιβλίο
Η θεωρία του Wine Bar

Γκίλμπερτσον Ντέιβιντ
Μεταφραστής: Έφη Τσιρώνη
Αθήνα
Ψυχογιός
Αριθμός Έκδοσης: 1
2014
Ημερομηνία Πρώτης Έκδοσης: 2014
σ. 128
Σχήμα: 18χ12
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-618-01-0572-8
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Κυκλοφορεί
Τιμή: 9.90€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση: 16-01-2015)
Περίληψη:

Η θεωρία του Wine Bar είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης αλλά και προσέγγισης της δουλειάς. Προλαμβάνει και καταργεί την αναποτελεσματικότητα - και δε χρειάζεται να έχει κάποιος επιχειρηματικές γνώσεις για να το διαβάσει. Βοηθώντας σας να εντοπίσετε τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε καλύτερα αλλά κι εκείνα που δε χρειάζεται να κάνετε καθόλου, οι 28 κανόνες της Θεωρίας του Wine Bar, διατυπωμένοι χωρίς περίπλοκη ορολογία, θα σας εξοικονομήσουν χρόνο. Και τον χρόνο αυτό μπορείτε να τον αξιοποιήσετε πίνοντας ένα ποτήρι κρασί με τους φίλους σας σε ένα wine bar. Δε σας αρέσει να πηγαίνετε σε wine bar; Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να παίξετε μπάλα, να πλέξετε ένα πουλόβερ ή να πάτε για ψάρεμα. Ή απλώς να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο να σκεφτεί.

Κριτικές - Παρουσιάσεις: