Βιβλίο
Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του

Συλλογικό έργο
Αντώνιος Ι. Μάντης
Δημήτριος Κ. Παπαγεωργίου
Δημήτριος Ι. Φλετούρης
Απόστολος Σ. Αγγελίδης
Θεσσαλονίκη
Αφοί Κυριακίδη Εκδόσεις Α.Ε.
2015
σ. 648
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-602-017-9
Εξαντλημένο
Τιμή: 70.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση: 08-01-2016)
Περίληψη:

Οι συγγραφείς θεωρούν ότι το βιβλίο αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο, όχι μόνο στους φοιτητές Κτηνιατρικής, αλλά και σε φοιτητές άλλων τμημάτων των ΑΕΙ και ΤΕΙ της Ελλάδας και αντίστοιχων τμημάτων στη Κύπρο, στα οποία διδάσκονται ανάλογα γνωστικά αντικείμενα γαλακτοκομίας με έμφαση στην υγιεινή και ασφάλεια του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων. Τέλος, προσφέρεται η δυνατότητα σε επιστήμονες που εργάζονται σε υπηρεσίες ελέγχου τροφίμων και στον κλάδο της γαλακτοβιομηχανίας να το αξιοποιήσουν ως ένα χρήσιμο βοήθημα.