Βιβλίο
Κοινωνία του κυβερνοχώρου

Συλλογικό έργο
Επιμέλεια: Μάνος Σπυριδάκης
Επιμέλεια: Ηλέκτρα Κουτσούκου
Επιμέλεια: Αναστασία Μαρινοπούλου
Αναστασία Μαρινοπούλου
Αλέξανδρος Αφουξενίδης
Λεωνίδας Βατικιώτης
Μάνος Σπυριδάκης
Αμαλία Ατσαλάκη
Μαίρη Γείτονα
Άννα Αναστασοπούλου
Χρήστος Ν. Τσιρώνης
Κώστας Κατσάπης
Ελένη Δαράκη
Ορσαλία-Ελένη Κασσαβέτη
Φώτης Πολίτης
Θωμάς Μπάμπαλης
Ηλέκτρα Κουτσούκου
Ξενοφών Παπαρρηγόπουλος
Τάκης Βιδάλης
κ.ά.
Αθήνα
Εκδόσεις Ι. Σιδέρης
Αριθμός Έκδοσης: 1
2018
σ. 624
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-08-0767-7
Κυκλοφορεί
Τιμή: 25.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 25-01-2018)
Περίληψη:

Στον παρόντα τόμο περιέχονται κείμενα τα οποία πραγματεύονται διαστάσεις και εξελίξεις στη μελέτη του κυβερνοχώρου σε πολλαπλά πεδία έρευνας όπως η κοινωνία, η οικονομία, το δίκαιο, η πολιτική, η εκπαίδευση και η υγεία.

Οι συμμετέχοντες, μέσα από την βιβλιογραφική ή εμπειρική τους αναζήτηση, εστιάζουν σε πτυχές επί των ραγδαίων πολιτισμικών, πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων εντός του διαδικτύου κατά τον 21ο αιώνα και παρουσιάζουν τόσο ποσοτικές όσο και ποιοτικές έρευνες των τελευταίων ετών, αλλά και θεωρητικά επιχειρήματα, κριτικές μελέτες και συγκριτικές έρευνες αναφορικά με τη σχέση κοινωνίας και κυβερνοχώρου.

Ο τόμος έρχεται να καλύψει μια αχαρτογράφητη ακαδημαϊκά και ερευνητικά περιοχή στην ελληνική βιβλιογραφία και απευθύνεται σε πανεπιστημιακούς, φοιτητές, ερευνητές, αλλά και σε κάθε αναγνώστη, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το πώς ο κυβερνοχώρος αποτελεί πλέον συστατικό στοιχείο της καθημερινότητας των υποκειμένων.

Γράφουν οι:
Νίκος Π. Φρυδάς, Αναστασία Μαρινοπούλου, Αλέξανδρος Αφουξενίδης, Ισμήνη Σιούλα-Γεωργουλέα, Λεωνίδας Βατικιώτης, Μάνος Σπυριδάκης, Andreas Streinzer, Παναγιώτης Γκούβερης, Αμαλία Ατσαλάκη, Μαίρη Γείτονα, Δήμητρα Λατσού, Αθανασία Χριστοδούλου, Αλέξανδρος Σταμάτιος Αντωνίου, Νίκη Δαλιανά, Άννα Αναστασοπούλου, Γιώργος Σαραντίδης, Σήφης Πλυμάκης, Χρήστος Ν. Τσιρώνης, Κώστας Κατσάπης, Ελένη Δαράκη, Φελίνα Ηλιοπούλου, Ορσαλία-Ελένη Κασσαβέτη, Φώτης Πολίτης, Κωνσταντίνος Γόγαλης, Θωμάς Μπαμπάλης, Κωνσταντίνα Τσώλη, Ηλέκτρα Κουτσούκου, Ξενοφών Παπαρρηγόπουλος, Τάκης Βιδάλης.