Βιβλίο
Παιχνίδια ενηλίκων

Στέλιος Ανδρεάδης
Αθήνα
Ιδιωτική Έκδοση
2014
σ. 220
Σχήμα: 21χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-93-6088-3
Σημειώσεις: Εκτός εμπορίου.
Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή
Περίληψη:

Με αφορμή τον θάνατο ενός μονόχνοτου συγγραφέα, η οικογένειά του επισκέπτεται το απομακρυσμένο θέρετρο, στο οποίο διέμενε τα τελευταία χρόνια με μόνη συντροφιά την οικονόμο του σπιτιού. Εκεί ένα δωδεκάχρονο κορίτσι γνωρίζει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός νεαρού καλεσμένου, που κρατάει κρυφό τον λόγο της επίσκεψής του.
Χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία τους, η Κρυσταλία και ο Κωνσταντίνος συναντιούνται πάλι τυχαία και συνεργάζονται για τη μετάφραση ενός μυθιστορήματος. Τα παλιά συναισθήματα ξαναφουντώνουν και η Κρυσταλία αποφασίζει να τον κατακτήσει με κάθε μέσο. Όταν, όμως, βρεθεί πληγωμένη, η αγάπη γίνεται μίσος και αποφασίζει να του καταστρέψει τη ζωή.
Παρελθόν, παρόν και μέλλον συνθέτουν το χρονικό ενός σκοτεινού έρωτα, όπου τα ρομαντικά, αγνά συναισθήματα μεταλλάσσονται σε ένα σκληρό παιχνίδι εκδίκησης με αβάσταχτες απώλειες. Λάθος αποφάσεις, που ελέγχονται από τη λαγνεία, και μια σαδίστρια τύχη οδηγούν τους χαρακτήρες σε μία ζωή, όπου τα ζωώδη ένστικτα υπερτερούν του πολιτισμού και η εικόνα του σύγχρονου ανθρώπου καταρρέει.