Βιβλίο
Μπέτση, η μικρή μάγισσα-σεφ: Υπέροχα αηδιαστικό!

Χριστίνα Ανδρέου
Εικονογράφηση: Μάρια Μπαχά
Αθήνα
Εκδόσεις Πατάκη
Αριθμός Έκδοσης: 1
2018
σ. 32
Σχήμα: 24χ22
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-16-7928-0
Ηλικίες: 3 έως: 6
Λογοτεχνικά Βιβλία με Πολύχρωμη Εικονογράφηση
Σημειώσεις: http://kuakomekiki.com/el/bookapp/betsy-the-little-witch-chef/
Εικονογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 11.90€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 10-07-2018)
Περίληψη:

"Η μαγεία θέλει χάρη,
φαντασία και μπαχάρι,
θάρρος, πείσμα, τσαχπινιά
και καθόλου τεμπελιά!"

Η Μπέτση θέλει να κερδίσει στον διαγωνισμό μαγειρικής "οι Μαύροι σκούφοι", αλλά της λείπει ένα βασικό συστατικό για την υπέροχα αηδιαστική συνταγή της... Θα καταφέρει να βρει το κόκκινο μανιτάρι-τσίλι μέχρι να έρθουν οι φίλοι της για το δείπνο;


H Μπέτση κρύβει μία έκπληξη για τους μικρούς της φίλους, που σε περιμένει μ' ένα απλό... κλικ! Ζήσε τη μαγεία του παραμυθιού ξανά από την αρχή και βοήθησε την Μπέτση, με το μαγικό άγγιγμα του χεριού σου, να βρει το μανιτάρι-τσίλι. Tο μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσεις στο tablet ή στο smartphone σου την εφαρμογή "Μπέτση, η μικρή μάγισσα-σεφ: υπέροχα αηδιαστικό!" by Kuakomekiki και ένα διαδραστικό βιβλίο (book app) σού προσφέρεται εντελώς δωρεάν για διπλή απόλαυση! Ζωντάνεψε τις εικόνες με την αφή, άκουσε τη μουσική και παίξε παιχνίδια δεξιοτήτων. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store και στο Google Play και αφού εγκατασταθεί, δεν απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο για τη χρήση της.


Bραβείο καλύτερου διαδραστικού βιβλίου για παιδιά ηλικίας 3-5 χρονών στον διεθνή διαγωνισμό Tiger Create Adventure Book Competition (TCABC) που διοργανώθηκε από τον γερμανικό οίκο Tiger Media International GmbH.

Κριτικές - Παρουσιάσεις: