Βιβλίο
Ψυχολογία

Συλλογικό έργο
D. L. Schacter
D. T. Gilbert
M. K. Nock
D. M. Wegner
Μεταφραστής: Τίνα Πλυτά
Επιμελητής: Βασιλική Κανελλοπούλου
Επιμελητής: Ελένη Λυπουρλή
Επιμελητής: Κατερίνα Μανιαδάκη
Επιμελητής: Φώτης Μηλιένος
Επιμελητής: Αγγελική (Άντζυ) Παλαιολόγου
Επιμελητής: Γιώργος Παναγής
Επιμελητής: Γεωργία Παπαντωνίου
Επιμελητής: Βασίλης Παυλόπουλος
Αθήνα
Utopia
2018
σ. 960
Σχήμα: 29χ21
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-618-5173-37-1
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Psychology, 4th ed.
Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή
Τιμή: 130.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 13-12-2018)
Περίληψη:

Αυτό το εισαγωγικό εγχειρίδιο ψυχολογίας, που έχει γίνει δεκτό με ενθουσιασμό από την πρώτη του έκδοση, είναι έργο μιας εξαιρετικής ομάδας συγγραφέων. Οι Daniel Schacter, Daniel Gilbert και Daniel
Wegner, διακεκριμένοι ερευνητές και παιδαγωγοί, καθηγητές και οι τρεις στο Harvard, κατόρθωσαν να προσφέρουν ένα βιβλίο γραμμένο με ελκυστικό τρόπο, άμεσο και ζωντανό, ένα κείμενο γεμάτο παράξενες ιστορίες και αξιομνημόνευτα παραδείγματα, με λεπτές δόσεις χιούμορ, που πράγματι γοητεύει κάθε αναγνώστη.
Η επισκόπηση του αντικειμένου είναι πλήρης και τα 16 κεφάλαια του βιβλίου εφοδιάζουν τους φοιτητές με όλα όσα απαιτούνται από ένα εισαγωγικό μάθημα. Η συγγραφική ομάδα, εμπλουτισμένη (μετά τον θάνατο του Daniel Wegner) με τον επίσης καθηγητή στο Harvard, Matthew K. Nock, έχει συμπληρώσει τη νέα, τέταρτη αμερικανική έκδοση, με τα επιδιωκόμενα "μαθησιακά αποτελέσματα", τα οποία δίνουν έμφαση στις γενικές έννοιες και καθοδηγούν τη μάθηση των φοιτητών. Υπάρχει επίσης ένα νέο ένθετο, με τίτλο "Ένας κόσμος διαφορών", όπου παρουσιάζονται σημαντικές έρευνες για την ποικιλότητα του κόσμου μας και τις ατομικές διαφορές. Οι δραστηριότητες οπτικοποίησης δεδομένων στην πλατφόρμα LaunchPad επιτρέπουν στους φοιτητές να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους στον ποσοτικό συλλογισμό, ενώ ολόκληρο το εγχειρίδιο διατρέχει η εστίαση στην κριτική σκέψη.