Βιβλίο
Αρχές της χημείας
Η αναζήτηση της γνώσης

Συλλογικό έργο
Peter Atkins
Loretta Jones
Leroy Laverman
Μετάφραση: Καλλιόπη Βελώνια
Μετάφραση: Παύλος Κλεπετσάνης
Μετάφραση: Χρήστος Κοντογιάννης
Μετάφραση: Πέτρος Κουτσούκος
Μετάφραση: Βιολέττα Κωνσταντίνου - Κοκοτού
Μετάφραση: Νικόλαος Μπουρόπουλος
Μετάφραση: Χρήστος Παππάς
Επιμέλεια: Πέτρος Κουτσούκος
Αθήνα
Utopia
Αριθμός Έκδοσης: 1
2018
σ. 1200
Σχήμα: 29χ21
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-618-5173-38-8
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Chemical Principles, The Quest for Insight, 7th ed.
Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή
Τιμή: 150.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 13-12-2018)
Περίληψη:

Το σύγγραμμα "Αρχές της χημείας: Η αναζήτηση της γνώσης", το οποίο υπογράφουν οι καθηγητές Peter Atkins, Loretta Jones και Leroy Laverman, αποτελεί το αποκορύφωμα σειράς επιτυχημένων εκδόσεων, οι οποίες ξεκίνησαν με την πρώτη εκείνη έκδοση της Γενικής Χημείας με συγγραφέα τον γνωστό μαέστρο της συγγραφής Πανεπιστημιακών συγγραμμάτων, Peter Atkins, η οποία εκδόθηκε από το Scientific American το 1989.
Ο μεγάλος αριθμός εκδόσεων του συγγράμματος στην αγγλική, είναι ενδεικτικός όχι μόνο της ποιότητάς του αλλά και της ευρείας αποδοχής του από τον διεθνή ακαδημαϊκό χώρο. Μεγάλα πανεπιστημιακά ιδρύματα το έχουν υιοθετήσει ως διδακτικό σύγγραμμα. Οι διαδοχικές εκδόσεις του, οι οποίες συνοδεύτηκαν από αναδιαρθρώσεις και αναθεωρήσεις της ύλης, έχουν φθάσει σε μεγάλο σημείο ωριμότητας στην παρούσα έκδοση.
Το συναρπαστικό αυτό σύγγραμμα είναι γραμμένο με τρόπο, ο οποίος βοηθά τους φοιτητές να εμβαθύνουν στη γνώση δείχνοντάς τους τον τρόπο με τον οποίο συνδέονται οι βασικές αρχές της χημείας με τις εφαρμογές στην καθημερινή ζωή και την τρέχουσα τεχνολογία. Το σύγγραμμα ξεκινά με μια λεπτομερή εικόνα για τη δομή του ατόμου, της θεμελιώδους μονάδας των πάσης φύσεως υλικών για να καταλήξει σταδιακά στα πλέον σύγχρονα προβλήματα αιχμής, που αντιμετωπίζει σήμερα η χημεία.

Θέματα: