Βιβλίο
Λεσβιακό ημερολόγιο 2019
Γράμματα, τέχνες, πολιτισμός

Συλλογικό έργο
Επιμελητής: Παναγιώτης Σκορδάς
Μυτιλήνη
Μύθος
2018
σ. 453
ISBN: 978-618-84113-0-2
Περιέχει: DVD με δυο ταινίες του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Λέσβου και του Παναγιώτη Βεκρή από το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Aegean Docs.
Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή
Τιμή: 17.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση: 18-12-2018)
Περίληψη:

Για ένατη χρονιά ο Παναγιώτης Σκορδάς, φιλόλογος και συγγραφέας, ετοίμασε και παραδίδει στο φιλόμουσο κοινό το "Λεσβιακό Ημερολόγιο 2019. Γράμματα-Τέχνες-Πολιτισμός". Το Λ.Η 2019 κοσμεί στο εξώφυλλο μία φωτογραφία της Αγιάσου μέσα από το φακό του Δημήτρη Ταλιάνη. Πολυσέλιδο αφιέρωμα στο έργο του διακεκριμένου Μολυβιάτη φωτογράφου βρίσκουμε στις μέσα σελίδες με τον τίτλο "Η Λέσβος του Δημήτρη Ταλιάνη".

Η ύλη του ημερολογίου μοιράζεται σε 10 ενότητες και γράφουν 40 συνεργάτες: λογοτεχνία, εικαστικά, λαογραφία, αρχαιολογία, φυσικό περιβάλλον, γραμματολογία, ιστορία, κά.

Το οπισθόφυλλο κοσμούν οι κεραμικές κούκλες της Δώρας Γιαννακού-Παρίση. Τα κοσμήματα είναι πίνακες ζωγραφικής του Τάκη Μπρατσόλη. Εισαγωγικά υπάρχει το καθιερωμένο κείμενο του Παναγιώτη Σκορδά.

Όλος ο τόμος είναι έγχρωμος με πλουσιότατο φωτογραφικό και αρχειακό υλικό και περιέχει DVD με δυο ταινίες του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Λέσβου και του Παναγιώτη Βεκρή από το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Aegean Docs. Βιβλίο και DVD μπαίνουν μέσα σε ειδικό τυπωμένο κουτί.