Βιβλίο
Εισαγωγή στην πολιτική

Andrew Heywood
Μετάφραση: Γιάννης Μεταξάς
Θεσσαλονίκη
Επίκεντρο
2014
σ. 648
Σχήμα: 28χ20
ISBN: 978-960-458-523-6
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Politics, 4th ed.
Κυκλοφορεί
Τιμή: 97.54€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 12-07-2019)
Περίληψη:

Το βιβλίο αυτό προσφέρει μια ενημερωμένη εισαγωγή στη μελέτη της πολιτικής επιστήμης. Το ζωντανό, ενδιαφέρον ύφος του καθώς και η έγκυρη και περιεκτική του κάλυψη έχουν κάνει αυτό το πολύ επιτυχημένο βιβλίο κορυφαίο στο είδος του στον τομέα της πολιτικής επιστήμης.

Η τέταρτη έκδοση είναι συστηματικά αναθεωρημένη και ενημερωμένη ώστε να καλύπτει σημαντικές εξελίξεις, όπως η παγκόσμια οικονομική κρίση και η "Αραβική Άνοιξη". Το βιβλίο έχει επίσης μια νέα, πιο ολοκληρωμένη διάρθρωση κεφαλαίων, που διευκολύνει τους φοιτητές να δουν τον τρόπο συσχέτισης διαφορετικών θεμάτων και να λάβουν υπόψη καλύτερα την αυξανόμενη αλληλεξάρτηση μεταξύ εγχώριων και παγκόσμιων γεγονότων.

Αναλύοντας κεντρικές αντιπαραθέσεις πολιτικών ζητημάτων, αναδεικνύει τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών μιας συγκεκριμένης πρότασης, Με τον τρόπο αυτό προσφέρει μια ολοκληρωμένη ανάλυση σημαντικών πολιτικών όρων και εννοιών, ιδιαίτερα εκείνων με πολύπλοκα και αμφιλεγόμενα νοήματα.

Βιβλίο ισορροπημένο και έγκυρο, που υποστηρίζεται πολύ αποτελεσματικά από ενημερωτικά και οξυδερκή σχόλια για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, αποτελεί απαραίτητο ανάγνωσμα για σπουδαστές όλων των τομέων του επιστημονικού κλάδου, καθώς και για αναγνώστες με γενικότερο ενδιαφέρον για το αντικείμενο.