Βιβλίο
Ερίκ Καστέλ 6
Τεύχη 16 & 00

Raymond Reding
Μετάφραση: Ντίνα Φατούρου
Εικονογράφηση: Francoise Hugues
Αθήνα
Εκδόσεις Μικρός Ήρως
2019
σ. 150
Σχήμα: 28χ21
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-618-5362-33-1
Τίτλος πρωτοτύπου: Eric Castel
Εικονογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 5.90€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 25-07-2019)
Περίληψη:

- Το 16ο άλμπουμ με τίτλο "Ο Ερίκ Καστέλ Αφηγείται... Εμπρός, Κόκκινοι Διάβολοι!" περιλαμβάνει τρεις ιστορίες: στην ομώνυμη, ο Καστέλ αφηγείται στον Παμπλίτο και τον αθλητικογράφο Ζαν Ντιρό, τους 8 προκριματικούς αγώνες της Εθνικής Βελγίου για τα τελικά του Μουντιάλ του '82!
Οι Παμπλίτος αναλαμβάνουν χρέη προπονητή... για την Μπάρτσα και ο Καστέλ γίνεται τερματοφύλακας για ένα ημίχρονο στην ιστορία Οι Παμπλίτος ως προπονητές. Ο Μυστηριώδης Καλεσμένος δεν είναι άλλος από τον Ερίκ Καστέλ, που είναι προσκεκλημένος σε μια ξεχωριστή εκπομπή!
- Στο άλμπουμ Ο με τίτλο "Το Μεγάλο Ταλέντο", γνωρίζουμε τον ήρωα, μετεξέλιξη του οποίου υπήρξε ο Ερίκ Καστέλ! Ο περίφημος Κάι Φάλκε ζει στο Ντίσελντορφ το 1974 και είναι γραφίστας στο διαφημιστικό τμήμα της εταιρίας ZDFI! Είναι όμως και βασικός παίκτης, αλλά και μάνατζερ της ομάδας της εταιρείας! Μετά από μια εντυπωσιακή εμφάνιση, ένας σκάουτερ της Μπάρτσα τον εντοπίζει και μια νέα καριέρα ανοίγεται μπροστά του! Έτσι, κλείνει η ιστορία του Κάι Φάλκε, για να αρχίσει μια νέα, 5 χρόνια αργότερα (1979). Είναι η ιστορία του Ερίκ Καστέλ, του μεγάλου αστέρα της Μπαρτσελόνα!