Βιβλίο
Πρόσεχε τι εύχεσαι...

Μαρία Κίτρα
Αθήνα
Υδροπλάνο
2020
σ. 356
Σχήμα: 21χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-618-5453-28-2
Κυκλοφορεί
Τιμή: 14.90€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 05-03-2020)
Περίληψη:

Πρόσεχε τι εύχεσαι... Ναι, καλά! Ποιος προσέχει τι εύχεται ή τι κάνει; Εγώ πάντως όχι. Το ίδιο και η Μαργαρίτα! Αυτό το φρέσκο και δροσερό κορίτσι με όνειρα για τη ζωή και φιλοδοξίες για καριέρα βρέθηκε τελικά να ερωτεύεται μέχρι το κόκαλο το... αφεντικό της... Τον Ιάσονα. Μεγαλοεκδότης, μεγαλοκαρδιοκατακτητής, μεγάλο... συμπληρώστε ό,τι θέλετε!

Της έψησε το ψάρι στα χείλη, ώσπου κάηκαν τα χειλάκια της, κι όταν πια δεν άντεχε άλλο, τα παράτησε η δόλια όλα κάποια στιγμή κι έφυγε απ την Αθήνα κι από τη δουλειά της -που τόσο αγαπούσε - και πήγε να ζήσει στα Κύθηρα, να αρχίσει μια νέα ζωή (με μισή καρδιά βέβαια).
Τρία πουλάκια κάθονταν... και δίπλα σ' αυτά κι η Μαργαρίτα, να τους πλέξει πουλοβεράκια!
Σας μπέρδεψα; Έχει κι αυτό τη γλύκα του.

Ένα εστιατόριο με Κρητικούς μεζέδες στο κέντρο των Κυθήρων, ένας γοητευτικός αρχισυντάκτης που έχει πάνω στο γραφείο του φωτογραφία του σκύλου του, ένας ορκωτός λογιστής και ορκισμένος εργένης που τελικά παντρεύεται, μια σύγχρονη γυναίκα που όλα στη ζωή της κυλάνε βάση προγράμματος και μένει έγκυος. Μια δασκάλα που πετάει το χαρτί της πολυπόθητης μετάθεσής της στην ανακύκλωση κι ένα σωρό άλλοι ήρωες, ζεστοί, οικείοι, γεμάτοι πάθος και πάθη, όπως εσείς, όπως εμείς, περπατάνε στις σελίδες αυτού του βιβλίου, που καθώς θα το διαβάζετε θα ταυτίζεστε όλο και περισσότερο!

Εύχομαι να σας αρέσει!
Κι αυτή τη φορά πρόσεξα πολύ καλά τι ευχήθηκα!