Βιβλίο
Αυτογνωσία με ραδιαισθησία

Άννα Μοσχοβάκη
Αθήνα
Δρόμων
2020
σ. 254
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-694-436-9
Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή
Τιμή: 19.08€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 31-08-2020)
Περίληψη:

Εκτός από τα οφέλη της αυτογνωσίας, που προκύπτουν από τη μελέτη και του βιβλίου και την εφαρμογή των 50 περίπου διαγραμμάτων, ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να διευρύνει τον ορίζοντα των γνώσεών του μέσα από τον θησαυρό των θεμάτων που αναπτύσσονται καθώς και να οξύνει και να αναπτύξει τη διαίσθηση που μπορεί να βρίσκεται σε λήθαργο μέσα του.

Το βιβλίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους δεν διαθέτουν τον απαραίτητο ελεύθερο χρόνο να μάθουν για τον εαυτό τους και το εκκρεμές, δεν βρίσκουν σεμινάρια στα μέτρα τους, αφού τα περισσότερα είναι σχετικά ακριβά και χωρίς εγγυημένα αποτελέσματα, είτε για άλλους λόγους, προσωπικούς και μη.

Τώρα που υπάρχει αυτός ο γρήγορος και διασκεδαστικός τρόπος με την ατομική χρήση του εκκρεμούς για την ανακάλυψη του εαυτού σας, του πιο σημαντικού ανθρώπου της ζωής σας, θα ήταν κρίμα να μην αδράξετε την ευκαιρία, ιδιαίτερα όσοι μέχρι τώρα διστάζατε.

Ελπίζω, το βιβλίο αυτό να καταφέρει να ανάψει τη φλόγα της επιθυμίας μέσα σας και να σας ωθήσει να αποκτήσετε αυτογνωσία, να διευρύνετε τις γνώσεις σας όχι μόνο της ραδιαισθησίας, αλλά και τις εγκυκλοπαιδικές, και έτσι να πετύχετε σπουδαία αποτελέσματα. Ναι είναι αλήθεια: η αυτογνωσία έχει τη δύναμη να μεταμορφώνει εντελώς τη ζωή μας, να αυξάνει το πάθος μας γι’ αυτήν και να την κάνει πιο χαρούμενη και ανέμελη.

Καλή αυτογνωσία και καλή ραδιαισθησία λοιπόν!!!