Βιβλίο
Τρόποι κοπής λαχανικών

Συλλογικό έργο
Αλέξανδρος Κατσώνης
Κωνσταντίνος Κηπουρός
Ευθύμιος Δημητρακόπουλος
Αθήνα
Λεξίτυπον
2021
σ. 78
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-597-259-2
Περιέχει Βιβλιογραφία
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 11.00€ Φ.Π.Α.: 6%
Περίληψη:

Το βιβλίο Τρόποι κοπής λαχανικών αποτελεί έναν χρήσιμο οδηγό που απευθύνεται στους καταρτιζόμενους και τους εκπαιδευτές της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης, καθώς και σε κάθε επαγγελματία μάγειρα ο οποίος επιθυμεί να εμπλουτίσει τεκμηριωμένα τις γνώσεις του. Είναι μοναδικό στο είδος του, καθώς περιλαμβάνει αποκλειστικά τους τρόπους κοπής λαχανικών, καθώς και γαστρονομικούς όρους που συνδέονται με αυτούς.