Βιβλίο
Συλλογικό έργο
Αλέξανδρος Κατσώνης
Κωνσταντίνος Κηπουρός
Ευθύμιος Δημητρακόπουλος
Αθήνα
Λεξίτυπον
2021
σ. 78
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-597-259-2
Περιέχει Βιβλιογραφία
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 11.00€ Φ.Π.Α.: 6%
Τρόποι κοπής λαχανικών
Συλλογικό έργο
Αλέξανδρος Κατσώνης
Κωνσταντίνος Κηπουρός
Ευθύμιος Δημητρακόπουλος
Αθήνα
Λεξίτυπον
2021
σ. 78
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-597-259-2
Περιέχει Βιβλιογραφία
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 11.00€ Φ.Π.Α.: 6%
Περίληψη:
Το βιβλίο Τρόποι κοπής λαχανικών αποτελεί έναν χρήσιμο οδηγό που απευθύνεται στους καταρτιζόμενους και τους εκπαιδευτές της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης, καθώς και σε κάθε επαγγελματία μάγειρα ο οποίος επιθυμεί να εμπλουτίσει τεκμηριωμένα τις γνώσεις του. Είναι μοναδικό στο είδος του, καθώς περιλαμβάνει αποκλειστικά τους τρόπους κοπής λαχανικών, καθώς και γαστρονομικούς όρους που συνδέονται με αυτούς.
Το βιβλίο Τρόποι κοπής λαχανικών αποτελεί έναν χρήσιμο οδηγό που απευθύνεται στους καταρτιζόμενους και τους εκπαιδευτές της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης, καθώς και σε κάθε επαγγελματία μάγειρα ο οποίος επιθυμεί να εμπλουτίσει τεκμηριωμένα τις γνώσεις του. Είναι μοναδικό στο είδος του, καθώς περιλαμβάνει αποκλειστικά τους τρόπους κοπής λαχανικών, καθώς και γαστρονομικούς όρους που συνδέονται με αυτούς.