Βιβλίο
Ήθος. Πάθος. Λόγος. Το αρχαίο μυστικό της επιτυχίας
Πώς ένα απλός στρατιώτης επηρέασε τη ζωή 10.000 ανθρώπων

Λεωνίδας Ι. Γαλάνης
Θεσσαλονίκη
Ιδιωτική Έκδοση
2021
σ. 176
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-618-00-3021-1
Γλώσσα πρωτοτύπου: ελληνικά
Κυκλοφορεί
Τιμή: 15.90€ Φ.Π.Α.: 6%
Περίληψη:

Από την αρχαιότητα μέχρι το διάστημα. Από τον Σοπενάουερ μέχρι τον Μπρους Λι. Από τη μουσική βιομηχανία μέχρι την άγρια ζούγκλα. Από τον Μέγα Αλέξανδρο μέχρι... τον Μπάμπη. Το μυστικό, που ήταν κρυμμένο σε ένα εγχειρίδιο ρητορικής, ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί!
Μέσα από συναρπαστικές ιστορίες και απολαυστικά παραδείγματα ξεδιπλώνεται το μυστικό, το τρίπτυχο του Αριστοτέλη, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη πραγματικότητα.
Έχοντας ως βάση μια αληθινή ιστορία 2.400 ετών, εκείνη του «απλού στρατιώτη», παρελαύνουν στο βιβλίο αναφορές στη φιλοσοφία και τη δράση του Αριστοτέλη, του Πλάτωνα, του Σωκράτη, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Πλουτάρχου και πολλών άλλων, και μας οδηγούν σε νεότερους, όπως τον Τσιαλντίνι, τον Κόβεϊ, τους Extreme.
Με απλό, ευχάριστο και ελαφρώς χιουμοριστικό τρόπο μεταφέρεται η γνώση αυτή στον αναγνώστη, ώστε να είναι σε θέση να εφαρμόσει άμεσα και εύκολα το μυστικό για την κατάκτηση της επιτυχίας και της ευδαιμονίας.
Ένα βιβλίο που μπορεί να το κάνει δώρο στα εγγόνια ο παππούς αλλά και στον παππού τα εγγόνια! Και που θα φανεί χρήσιμο στον αρχάριο αλλά και στον επαγγελματία.


Είπαν για το βιβλίο:
Κώστας Μπιμπλής, Area Sales Manager, Domes Resorts:
«Εύγλωττο , χιουμοριστικό , διδακτικό , απλό αλλά παράλληλα με σημαντικά νοήματα και παραπομπές».

Σπήλιος Αριστοτελίδης, Sales and Management Trainer, E-Shop Manager:
«Eύστοχα παραδείγματα, χιούμορ και πραγματικές ιστορίες από την αρχαιότητα. Ένα βιβλίο κατάλληλο για όλους και ένα από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα τα τελευταία χρόνια».

Ελένη Γρομπανοπούλου, ΜΑ δημιουργικής γραφής, εκπαιδεύτρια ενηλίκων:
«Ένα βιβλίο που δεν το αφήνεις από τα χέρια σου αν δεν τελειώσει. Αυτογνωσία, διοίκηση, στρατηγική, όλα τα έχει μέσα».

Έλλη Χατζηνάσιου, Import/Export Manager, Perkal White Linen:
«Πολύ καλογραμμένο βιβλίο, ευανάγνωστο, με μικρές δόσεις χιούμορ. Σε κρατάει σε εγρήγορση, δεν θέλεις να σταματάς να διαβάζεις».