Βιβλίο
Level Up! 300 πρακτικοί τρόποι να εκτοξευθείς
Όχι άλλη μια θεωρία αυτοβελτίωσης

Συλλογικό έργο
Θεσσαλονίκη
Εκδόσεις Φυλάτος
2021
σ. 280
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-658-090-1
Γλώσσα πρωτοτύπου: ελληνικά
Σημειώσεις: Συγγραφική υπευθυνότητα: pillowfights.gr
Κυκλοφορεί
Τιμή: 18.00€ Φ.Π.Α.: 6%
Περίληψη:

Όλοι θέλουν ν’ αλλάξουν τη ζωή τους. Να εξελιχθούν. Ν’ ανακαλύψουν την καλύτερη εκδοχή τους. Και πολλές θεωρίες αυτό το υποσχέθηκαν. Αυτό το βιβλίο δεν υπόσχεται – και δε μιλάει με θεωρίες.

Ένα βιβλίο με 300 πρακτικούς τρόπους, ρεαλιστικούς και 100% εφαρμόσιμους απ’ τον καθένα που θα εμπνεύσουν τον αναγνώστη όχι απλώς να οραματιστεί το νέο εαυτό του αλλά να διαπιστώσει στην πράξη ότι είναι στο χέρι του να κάνει το περίφημο Level Up του μέρα με τη μέρα.

Αυτοπεποίθηση, Πνευματική Ανάπτυξη, Οριοθέτηση, Φλερτ, Χαρά στην Καθημερινότητα, Φαντασία, Διατροφή και Κοινωνική Ζωή είναι ορισμένοι μόνο απ’ τους τομείς που 10 pillowfighters καταθέτουν τους πρωτότυπους κι ολόδικούς τους τρόπους που κατάφεραν ν’ αλλάξουν τον τρόπο σκέψης και δράσης τους και κατά συνέπεια την ψυχολογία, τη διάθεση αλλά και τις σχέσεις τους.

Γι’ αυτό το βιβλίο δε θα χρειαστεί περισυλλογή ή σημειώσεις. Μόνο πράξεις. Γι’ αυτό σηκωνόμαστε απ’ τον καναπέ, ανεβάζουμε μανίκια και πιάνουμε δουλειά!


Το βιβλίο υπογράφουν οι: Χαρά Αναξαγόρα, Αντώνης Ανδρόνικος, Μαρία-Βενετία Γαβρίλη, Ελένη Καραχανίδη, Αιμιλία Λυμπέρη, Κρίστα Μαγκανάρη, Άννα Μετόχη, Στέλλα Πέτρου, Μαίρη Σάμου και Ελένη Τσεπελίδου