Βιβλίο
Sobotta. Άτλας κλινικής ανατομικής του ανθρώπου

Συλλογικό έργο
Μετάφραση: Νηφόρος Νικόλαος
Επιμέλεια: Συλλογικό έργο
Αθήνα
Παρισιάνου Α.Ε.
2021
σ. 670
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-583-537-8
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Sobotta,Clinical atlas of human anatomy 1st edition
Κυκλοφορεί
Τιμή: 75.00€ Φ.Π.Α.: 6%
Περίληψη:

Ο «Άτλας κλινικής ανατομικής του ανθρώπου» του Sobotta αποτελεί κορυφαίο εγχειρίδιο αναφοράς που απευθύνεται τόσο στους φοιτητές της ιατρικής και των λοιπών επαγγελμάτων υγείας όσο και στους μάχιμους ιατρούς, ειδικευόμενους και ειδικευμένους.
Η καινούργια επίτομη έκδοση, με τις υψηλής ποιότητας φωτογραφίες, σχεδιαγράμματα και εικόνες, που σημειωτέον αγγίζουν τις 2.000, χρησιμοποιεί τη δοκιμασμένη και επιτυχή περιοχική προσέγγιση της ανατομίας, ενσωματώνοντας βασικές έννοιες της ανατομικής δομής και λειτουργίας με τις σύγχρονες μεθόδους διαγνωστικής απεικόνισης.
Εκτός αυτού, όλες οι ανατομικές απεικονίσεις συνοδεύονται από περιγραφικά κείμενα με επιπλέον πληροφορίες και πίνακες περιλήψεων που διασαφούν τις βασικές έννοιες που συνδέονται με την εκάστοτε εικόνα.
Στην παγκόσμια ιατρική βιβλιογραφία, εδώ και πολλές δεκαετίες, ο Άτλας του Sobotta έχει καταστεί συνώνυμο της ανατομίας και εκ των sine qua non της ιατρικής εκπαίδευσης αλλά και της καθημερινής κλινικής πράξης και έχει ενταχθεί δικαίως στα προγράμματα σπουδών εκατοντάδων ιατρικών σχολών ανά τον κόσμο.