Βιβλίο
Ελλάδα 2020-2021: Στη σκιά της πανδημίας

Συλλογικό έργο
Αθήνα
Ινφογνώμων Εκδόσεις
2021
σ. 250
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-618-5590-05-5
Γλώσσα πρωτοτύπου: ελληνικά
Πολιτική 46
Κυκλοφορεί
Τιμή: 16.00€ Φ.Π.Α.: 6%
Περίληψη:

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός - Think-Tank «Paremvasi», λειτουργώντας ως Δεξαμενή Στελεχών Σκέψης και Κοινωνικού Προβληματισμού, αναγκάστηκε, λόγω πανδημίας, να πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες για τα έτη 2020-2021 δραστηριότητές της ηλεκτρονικά, με τηλεδιασκέψεις.
Η πρόθυμη συμμετοχή των διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον χώρο των επιστημών, της επιχειρηματικότητας, ειδικών επί των εθνικών θεμάτων, αλλά και ζητημάτων διεθνούς ενδιαφέροντος, από τους ΟΤΑ, την Πολιτική και την Οικονομία, ήταν ιδιαίτερα τιμητική για τον Οργανισμό. Τα γραπτά κείμενα των εισηγητών των Θεματικών που παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο των τηλεδιασκέψεων και τα οποία πρόθυμα τα διέθεσαν, αποτυπώνονται σε νέο Λεύκωμα-Βιβλίο του Think-Tank «Paremvasi», που εκδόθηκε από τις Εκδόσεις «Ινφογνώμων», με τίτλο «Ελλάδα 2020-2021. Στη σκιά της Πανδημίας».
Εκτιμούμε ότι όλα όσα εξελίσσονται αυτά τα δύο τραγικά χρόνια, με την επέλαση τόσο του αόρατου εχθρού Covid-19, όσο και γεωπολιτικά των επίγειων εμφανών εχθρών, και τα οποία καταγράφονται στην παρούσα έκδοση, παρουσιάζουν για τον αναγνώστη ιδιαίτερο ενδιαφέρον.