Βιβλίο
Ουρολογία με μια ματιά

Συλλογικό έργο
Μετάφραση: Ελευθέριος Τσιακούλιας
Επιμέλεια: Βασίλειος Τζώρτζης
Αθήνα
Παρισιάνου Α.Ε.
2021
σ. 432
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-583-607-8
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Urology at a glance
Κυκλοφορεί
Τιμή: 75.00€ Φ.Π.Α.: 6%
Περίληψη:

Η Ουρολογία με μια ματιά, των Axel S. Merseburger, Markus A. Kuczyk και Judd W. Moul, είναι ένα άκρως κατατοπιστικό σύγγραμμα για τις νόσους και τις αντίστοιχες θεραπείες του ουροποιογεννητικού συστήματος. Δεδομένου ότι οι εξελίξεις στην Ουρολογία, όπως άλλωστε και σε όλους τους κλάδους της Ιατρικής, τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι επιβεβλημένες η επικαιροποίηση και η συμπύκνωση της νέας γνώσης, και το εν λόγω βιβλίο σίγουρα επιτυγχάνει αυτούς τους στόχους.
Το παρόν σύγγραμμα αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο βοήθημα για τους φοιτητές Ιατρικής αλλά και τους ουρολόγους που επιθυμούν να ενημερωθούν για ό,τι νεότερο προκύπτει στον κλάδο τους. Χάρη στην επιμέλεια του διακεκριμένου καθηγητή Ουρολογίας Βασίλειου Τζώρτζη και την πιστή μετάφραση του χειρουργού ουρολόγου Ελευθέριου Τσιακούλια, το βιβλίο είναι πολύ ευανάγνωστο και δίνει πλήθος πληροφοριών σε σχετικά σύντομη έκταση.
Η Ουρολογία με μια ματιά, εκτός των άλλων, είναι ένα ελκυστικό στην όψη βιβλίο, με πλήθος διαγραμμάτων, πινάκων, φωτογραφιών και σχεδίων που διευκολύνουν την ανάγνωση και ταυτόχρονα βοηθούν τον αναγνώστη να συγκρατήσει και να κάνει κτήμα του τις νέες γνώσεις. Επιπλέον, καλύπτει ένα κενό στη βιβλιογραφία, αφού ο τομέας της Ουρολογίας έχει αντιπροσωπευθεί λιγότερο σε επίπεδο συγγραμμάτων σε σχέση με άλλες ιατρικές ιδιότητες.
Αυτό το βιβλίο αποτελεί σίγουρα ένα έργο-απόκτημα για κάθε επιστημονική βιβλιοθήκη και θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό όποιον ασχολείται με τις νόσους του ουροποιογεννητικού συστήματος, αλλά και τις θεραπείες που προτείνονται.