Βιβλίο
Καλώς ήρθες στο σπίτι μου στις 11:08

Svetlana Atanasova
Αθήνα
Carpe Librum
2021
σ. 76
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-618-5186-48-7
Γλώσσα πρωτοτύπου: ελληνικά
Σημειώσεις: Διακίνηση: Σβετλάνα Ατανάσοβα, email: kalosirthes1108@gmail.com - Τηλ.: 6976778881
Κυκλοφορεί
Τιμή: 15.58€ Φ.Π.Α.: 6%
Περίληψη:

Η ευτυχία είναι αποτέλεσμα διαδικασίας. Η μαγειρική και τα «δώρα» που μας προσφέρει μπορούν να μας ταξιδέψουν από τα παιδικά μας χρόνια μέχρι το άγνωστο μέλλον και παράλληλα να μας χαρίσουν την αίσθηση ότι χρόνος δεν υπάρχει.
Μαγειρεύω συνειδητά και τα συναισθήματα αναβλύζουν. Μαγειρεύω, και τα συναισθήματά μου υλοποιούνται –κβαντικά– στην πραγματικότητά μου.
Μπαίνω σε δράση! Αφήνομαι. Προσφέρω. Λαμβάνω. Δημιουργώ. Κουράζομαι. Ευγνωμονώ. Σωπαίνω. Τραγουδάω. Γελάω. Κλαίω. Ονειρεύομαι. Ελκύω. Αφουγκράζομαι. Εμπιστεύομαι. Επιμένω. Συγχωρώ. Αγαπώ. Ερωτεύομαι. Πονάω. Κρατώ το βλέμμα μπροστά –ανάσα, βαθύ, ζεστό βλέμμα. Παραδίνομαι. Γεύομαι.
Ωστόσο, όλες αυτές είναι απλά λέξεις… Και μπορεί κάποιος να μην μπει στη διαδικασία να βιώσει ούτε ένα από τα συναισθήματα που προκαλούν. Εκείνος όμως που θα αποφασίσει να καταδυθεί «εντός» του, θα ταξιδέψει, θα αναρωτηθεί, και κάτι θα βρει που θα γλυκάνει την ψυχή του.
Αυτό επιθυμώ να δημιουργήσω με το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου: μια εσωτερική διαδρομή με απόλυτη ειλικρίνεια. Αρκεί να τολμήσεις να «μπεις» μέσα σου.
Ανυπομονώ τρελά να λάβω τα σχόλιά σας σχετικά με το βιβλίο μου. Θα κάνουν μια μελλοντική συγγραφέα να αισθανθεί το πιο απλό –μα συνάμα το πιο πολύτιμο– συναίσθημα: χαρά!
Πεινάω! Θέλω κι ένα ποτήρι κόκκινο κρασί που θα με κάνει να μη μιλάω. Μία φορά μου το πρόσφεραν και ακόμα το θυμάμαι…