Βιβλίο
Σύγχρονες διδακτικές προσεγγίσεις στο μάθημα της φυσικής αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. 2ος τόμος
Γ+Δ τάξη

Συλλογικό έργο
Αγγελική Μαυροπούλου
Στυλιανή Δούκα
Δημήτρης Χατζόπουλος
Θεσσαλονίκη
Δίσιγμα
2021
σ. 264
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-618-202-055-5
Γλώσσα πρωτοτύπου: ελληνικά
Α/Α Τόμου: 2
Αριθμός Τόμων: 2
Κυκλοφορεί
Τιμή: 20.00€ Φ.Π.Α.: 6%
Περίληψη:

Το παρόν βιβλίο, αναλύει και παρουσιάζει το μάθημα της Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, μέσα από σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους, που συμβαδίζουν με το νέο σύγχρονο σχολείο.

Συγκεκριμένα, στον 2ο τόμο, παρουσιάζεται η σωστή διδακτική του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής έτσι ώστε το μάθημα να είναι αποτελεσματικό και να υπάρχει ανατροφοδότηση. Υπάρχουν αναλυτικά προγράμματα μαθημάτων σύμφωνα με τη διδακτέα ύλη του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής στο Δημοτικό σχολείο, όπου παρουσιάζουν το κάθε αντικείμενο διδασκαλίας και συνοδεύονται από πλήθος αναλυτικών περιγραφών, με επεξηγήσεις, υποδείξεις, εικόνες, γραφήματα και σκίτσα. Επίσης δίνεται έμφαση στη σωστή μεθοδολογία με την οποία πρέπει να διδάσκεται ο ελληνικός παραδοσιακός χορός, σημαντικό γνωστικό αντικείμενο και κομμάτι της παράδοσής μας.

Το βιβλίο "Σύγχρονες Διδακτικές Προσεγγίσεις στο Μάθημα της Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση" αποτελεί ένα εύχρηστο εργαλείο για τη διδασκαλία του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής και απαραίτητο για κάθε Γυμναστή.