Βιβλίο
Projekt ÖSD B2 - Schülerheft
Schreiben - Sprechen

Συλλογικό έργο
Aliki Balser
Jo Glotz - Kastanis
Makis Tsigantes
Annette Vosswinkel
Αθήνα
Καραμπάτος Χρήστος - Γερμανικές Εκδόσεις
2021
σ. 112
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-465-092-7
Γλώσσα πρωτοτύπου: γερμανικά
Projekt ÖSD B2
Κυκλοφορεί
Τιμή: 14.30€ Φ.Π.Α.: 6%
Περίληψη:

Το Τετράδιο του μαθητή για το Projekt ÖSD B2 είναι ένα πολύτιμο βοήθημα για τα μέρη της εξέτασης SCHREIBEN και SPRECHEN (Γραπτή έκφραση και Προφορική έκφραση).

Στην ενότητα SCHREIBEN οι μαθητές θα βρουν στα ελληνικά λεπτομερείς πληροφορίες και συμβουλές για τα είδη των κειμένων που ζητούνται στην εξέταση, από ένα παράδειγμα ανάπτυξης για κάθε μία από τις δύο ασκήσεις, λίστες με εκφραστικά μέσα, καθώς και μία χρήσιμη λίστα με τα σημεία που θα πρέπει να ελέγξουν οι μαθητές στα κείμενά τους. Επίσης, δίνονται για όλα τα θέματα του βιβλίου ιδέες και πλούσιο λεξιλόγιο ως βάση, για να μπορέσουν οι μαθητές να επιλέξουν ή να εμπνευστούν προκειμένου να αναπτύξουν το θέμα.

Στην ενότητα SPRECHEN οι μαθητές θα βρουν στα ελληνικά πληροφορίες για τη διαδικασία της εξέτασης, λεπτομερείς πληροφορίες και συμβουλές για τις τρεις ασκήσεις της εξέτασης, από ένα παράδειγμα απάντησης για κάθε μία από τις τρεις ασκήσεις, καθώς και λίστες με εκφραστικά μέσα. Ακολουθεί ένας περιεκτικός κατάλογος με πλούσιο λεξιλόγιο για όλα τα θέματα του βιβλίου.