Βιβλίο
Μια βόλτα με το ποδήλατο

Μάκης Καλλιτσάρης
Εικονογράφηση: Μιμίκα Καπούλα
Αθήνα
The Book Project
2023
σ. 32
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-618-85988-4-3
Γλώσσα πρωτοτύπου: ελληνικά
Μικρά τετράδια
Ονομασία Υποσειράς: Κυκλοφορώ στον δρόμο με ασφάλεια
Α/Α Βιβλίου στην Υποσειρά: 2
Εικονογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 5.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 13-07-2023)
Περίληψη:

Σας αρέσει να κάνετε βόλτες με το ποδήλατο; Πώς θα είμαστε ασφαλείς όταν κυκλοφορούμε με τα ποδήλατά μας;
Θα μας δώσει όλες τις σωστές συμβουλές ο παππούς Μάκης, καθώς βοηθάει τα εγγόνια του, τη Δήμητρα, τον Σταύρο και τη Στυλιανή, να κάνουν μια όμορφη ποδηλατάδα στη μικρή τους πόλη! Θα μάθουμε πώς να φορέσουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό, τι να προσέξουμε στον δρόμο, πώς να αντιμετωπίσουμε τους άλλους οδηγούς και πολλά ακόμη!
Στο δεύτερο βιβλίο της σειράς «Κυκλοφορώ στον δρόμο με ασφάλεια: Μια βόλτα με το ποδήλατο!» θα βρείτε επίσης διασκεδαστικές δραστηριότητες και ένα παιχνίδι μνήμης για να μην ξεχάσετε ποτέ τις συμβουλές του παππού Μάκη.
Στη σειρά βιβλίων «Μικρά τετράδια» θα βρείτε εκπαιδευτικές ιστορίες και εκπαιδευτικό υλικό για θέματα που μας αφορούν όλους. Τα «μικρά τετράδια» απευθύνονται σε παιδιά πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και μπορούν να αξιοποιηθούν από γονείς και εκπαιδευτικούς.
Στα χέρια σας κρατάτε το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Κυκλοφορώ στον δρόμο με ασφάλεια Μια βόλτα με το ποδήλατο!».
Αναφέρεται σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν τα παιδιά όταν κάνουν μια βόλτα με το ποδήλατό τους μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον. Τα λόγια του παππού Μάκη θα μας μεταφέρουν χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές για το πώς να προετοιμαστούμε ως ποδηλάτες, τι να προσέξουμε στον δρόμο και πώς να αντιμετωπίσουμε τους άλλους οδηγούς.
Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου θα βρείτε σχετικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες, που βοηθούν τα παιδιά να εμπεδώσουν τις πληροφορίες, να καλλιεργήσουν δεξιότητες, αλλά και να ψυχαγωγηθούν.
Καλή ανάγνωση!