Βιβλίο
Αγέραστο σώμα αθάνατο πνεύμα
Η εναλλακτική λύση της κβαντικής θεωρίας απέναντι στη γήρανση

Deepak Chopra
Μεταφραστής: Γιούρι Κοβαλένκο
Αθήνα
Ασημάκης Π.
Αριθμός Έκδοσης: 1
1998
σ. 495
Σχήμα: 21χ12
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-7582-15-7
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Ageless Body, Timeless Mind
Κυκλοφορεί
Τιμή: 32.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση: 08-10-2012)
Περίληψη:

Ο Deepak Chopra, είναι συγγραφέας 19 βιβλίων και πάνω από 30 οπτικοακουστικών σειρών. Η δουλειά του έχει μεταφραστεί σε είκοσι πέντε γλώσσες.

Τα πιο πρόσφατα έργα του που έχουν μεταφραστεί στα Ελληνικά είναι: "Ο Δρόμος του Μάγου", "Οι Επτά Πνευματικοί Νόμοι για τους Γονείς", η "Επιστροφή του Μέρλιν" και ο "Δρόμος της Αγάπης".

"Ένα επαναστατικό βιβλίο πάνω στο όλο ζήτημα της γήρανσης. Ποιος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι το κλειδί για τη διαλεύκανση και κατάκτηση αυτού του πανανθρώπινου μυστηρίου δε βρίσκεται στο σώμα, αλλά στη συνείδησή μας; Μόνο μια ιδιοφυΐα σαν τον Deepak Chopra. Ένα συναρπαστικό ανάγνωσμα."
(Wayne Dyer, συγγραφέας)

Αντίθετα με τις καθιερωμένες ιδέες που ισχύουν για το θέμα της γήρανσης, μπορούμε να κατευθύνουμε εμείς τον τρόπο με τον οποίο μεταβολίζουν το χρόνο τα σώματά μας. Στο βιβλίο "Αγέραστο Σώμα, Αθάνατο Πνεύμα", ο γιατρός και παγκόσμιας φήμης συγγραφέας της "Κβαντικής Θεραπείας" Deepak Chopra, συνδυάζει την ιατρική νου και σώματος με τις σύγχρονες έρευνες κατά του γηρασμού για να μας δείξει το γιατί -και το πως- μπορούμε σε μεγάλο βαθμό να προλάβουμε τις συνέπειές του. Παρεμβαίνοντας στο επίπεδο όπου η πεποίθηση γίνεται βιολογία, μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα τις άπειρες δυνατότητές μας.

Ακόμη και οι πιο συντηρητικοί κύκλοι αναγνωρίζουν πλέον ότι η ιατρική νου-σώματος προπορεύεται σήμερα στον τομέας της υγείας. Ο Δρ Chopra, σκαπανέας και ηγέτης σε αυτόν τον αφάνταστα ενδιαφέροντα χώρο, πιστεύει πως, με την εφαρμογή αυτού του συνδυασμού νου και σώματος, μπορεί να αναδιαμορφωθεί σημαντικά η όλη διαδικασία γήρανσης. Με αυτό το βιβλίο δίνει στους αναγνώστες του τα μέσα για να δημιουργήσουν τη δύναμη της επίγνωσης και πρακτικές μεθόδους για να βιώσουν την "εξωχρονική" αίσθηση. Με τις μεθόδους αυτές μπορούμε να πάρουμε στα χέρια μας τον έλεγχο του τρόπου που μεγαλώνουμε και να υλοποιήσουμε την υπόσχεση που μας δίνει το "Αγέραστο Σώμα, Αθάνατο Πνεύμα".

Ο Deepak Chopra είναι ένας από τους σημαντικότερους θεραπευτές της εποχής μας. Το Αγέραστο Σώμα, Αθάνατο Πνεύμα είναι ένας πραγματικός θησαυρός. Όταν τέλειωσα αυτό το βιβλίο, αισθανόμουν πολύ νεότερη από τη στιγμή που το άρχισα.