Βιβλίο
Διορθική υπερηχοτομογραφία της ελάσσονος πυέλου στον άνδρα

Σωτήρης Γ. Κοριτσιάδης
Αθήνα
Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
Αριθμός Έκδοσης: 1
2000
σ. 208
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-8071-06-3
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 30.57€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 06-10-2005)
Περίληψη:

Όταν ο κ. Σωτήρης Κοριτσιάδης μου ζήτησε να προλογίσω αυτό το πόνημα, αισθάνθηκα μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά, όχι μόνο γιατί ο κ. Κοριτσιάδης είναι παλιός και καλός μου φίλος, αλλά γιατί είναι ένας από τους πλέοv καταξιωμένους ουρολόγους, με ιδιαίτερη ενασχόληση στις παθήσεις των ουροποιογεννητικών οργάνων της ελάσσονος πυέλου.
Το βιβλίο με τίτλο "Διορθική υπερηχοτομογραφία της ελάσσονος πυέλου στον άνδρα" απαρτίζεται από 31 ενότητες, που καλύπτουν πληρέστατα τη διορθική υπερηχοτομογραφία και είναι δομημένο κατά τέτοιο θαυμάσιο τρόπο, ώστε να περιέχει όλες τις απαραίτητες σύγχρονες πληροφορίες για όποιον ενδιαφέρεται να εμβαθύνει στο θέμα.
Παρουσιάζονται με μεγάλη σαφήνεια τα γενικά της μεθόδου, του εξοπλισμού και οι ειδικές αλλοιώσεις σε κάθε πάθηση. Οι εικόνες είναι εξαιρετικής ποιότητας. Ο ειδικευόμενος στην Ουρολογία και στην Ακτινολογία, αλλά και ο αντίστοιχα ειδικευμένος, έχουν ένα εξαιρετικό βιβλίο, από όπου θα αποκομίσουν τις απαραίτητες γνώσεις γι' αυτή την πολύτιμη εξέταση απεικόνισης των οργάνων της ελάσσοvος πυέλου στον άνδρα.

Α. Κρανίδης
Καθηγητής Ουροitογίας