Βιβλίο
The Original Greek Cooking
Selection of Authentic Recipes

Επιμελητής: Alexandros Valavanis
Μεταφραστής: Maria Antoniou
Φωτογράφος: Yiorgos Depollas
Αθήνα
Fotorama
1993
σ. 167
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-85373-2-3
Γλώσσα πρωτοτύπου: ελληνικά
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 9.57€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 17-03-2009)
Περίληψη:

More than 150 recipes specially selected from different regions of Greece reveal the secrets of the authentic Greek cuisine. The most important elements of an ever-lasting tradition in one book. A guided tour into the wonderful world of Greek food. A world which without the olive oil, without the "kakavia" and the "mageiritsa", without the "feta" cheese, would never represent the heart of real Greece.