Βιβλίο
Καυστήρες πετρελαίου
Εγκατάσταση και συντήρηση

Herb Weinberger
Επιμέλεια: Παναγιώτης Φαντάκης
Μετάφραση: Ιωάννης Χατήρης
Αθήνα
Ίων
2006
Ημερομηνία Πρώτης Έκδοσης: 1999
σ. 394
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-405-906-5
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Residential Οil Βurners
Κυκλοφορεί
Τιμή: 25.48€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 12-02-2010)
Περίληψη:

Το βιβλίο αυτό έχει γραφτεί για να χρησιμοποιηθεί στην εκπαίδευση Τεχνικών Συντήρησης Πετρελαίου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη για προγράμματα εκπαίδευσης τεχνιτών ή για επαγγελματικές σχολές. Το υλικό αυτού του βιβλίου είναι μοναδικό. Ο τρόπος συγγραφής, που παρουσιάζει το περιεχόμενο σαν συζήτηση, κάνει το βιβλίο εύκολο στη μελέτη από το σπουδαστή ενώ καλύπτει τα ουσιώδη θέματα πλήρως, όσον αφορά την εκπαίδευση συντήρησης.
Ο συγγραφέας θέλει να ευχαριστήσει τους κατασκευαστές του εξοπλισμού που βοήθησαν στη συγγραφή αυτού του βιβλίου. Η αφοσίωσή τους στη βιομηχανία αποδεικνύεται με τις τεράστιες βελτιώσεις στα συστήματα θέρμανσης. Ευχαριστώ όλους τους εκπαιδευτικούς που διάβασαν τμήματα του βιβλίου, ιδίως το συνάδελφο Mr Aribert (ΑΙ) Scherle στο A.E.Smith Vocational High School.
Τ ο περιεχόμενο του βιβλίου βασίζεται στην προσωπική μου πείρα 25 ετών , στη συντήρηση και εγκατάσταση καυστήρων μέσα και γύρω από την πόλη της Ν. Υόρκης. Ακόμη στην πείρα μου συμπεριλαμβάνεται η δεκαεπτάχρονη διδασκαλία σε διάφορα προγράμματα εκπαίδευσης, στις πιο κάτω σχολές. Ευχή μου είναι αυτό το βιβλίο γίνει μέρος του εξοπλισμού κάθε τεχνικού.