Βιβλίο
Γυναίκα δίχως άντρα ψάρι χωρίς ποδήλατο

Ίζαμπελ Λοσάντα
Μετάφραση: Κατερίνα Χαλμούκου
Αθήνα
Κέδρος
Αριθμός Έκδοσης: 1
2001
σ. 314
Σχήμα: 21χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-04-1967-2
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: The battersea park road to enlightenment
Ξένη Πεζογραφία
Κυκλοφορεί
Τιμή: 14.27€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 28-07-2010)
Περίληψη:

Το ταντρικό σεξ σας βάζει σε πειρασμό;
Η πλύση εντέρου σάς κινεί την περιέργεια;
Θέλετε να κατακτήσετε την ευτυχία και την προσωπική ολοκλήρωση;
Τότε είστε έτοιμοι για...
Το ταξίδι της γνώσης.
Εξάλλου, από κάπου πρέπει να ξεκινήσετε...
"Έχει τύχει να συναντήσετε ανθρώπους που εκπέμπουν συνεχώς μια ξέφρενη αισιοδοξία, οτιδήποτε και να τους συμβαίνει στη ζωή; Είναι εκνευριστικοί, δε συμφωνείτε; Ε, λοιπόν, θέλω να τους μοιάσω. Αυτό είναι το ζητούμενο: πώς να ζήσω χαρούμενα, ξέγνοιαστα. Πώς θα γευτώ τη ζωή μέχρι το μεδούλι της. Αυτό αναζητώ. Την αυτογνωσία."
Αυτό υποστηρίζει η Ίζαμπελ Λοσάντα, φανατική θαμώνας των καφέ, αλλεργική σε οποιαδήποτε μορφή σωματικής άσκησης και δεδηλωμένη σκεπτικίστρια, καθώς αρχίζει το ταξίδι της προς την κατάκτηση της αυτογνωσίας. Ξεκινώντας από ένα σεμινάριο Ενόρασης, όπου καμιά εκατοστή άνθρωποι με ταμπελάκια στο πέτο συζητούν για την "εσωτερική ομορφιά" τους, η Ίζαμπελ συνεχίζει, μέσα από μια σειρά επώδυνων μασάζ, ένα σεμινάριο για γυμνές θεές, ένα σαββατοκύριακο ταντρικού σεξ (Κι άλλο! Κι άλλο!) και μια προσπάθεια αναγέννησης. Ας μην ξεχάσουμε, βέβαια, και την πλύση εντέρου.
Προκλητικό, αστείο και γεμάτο ειλικρίνεια, το βιβλίο της Λοσάντα είναι επίσης συγκινητικό και εξαιρετικά διαφωτιστικό. Αν θέλετε να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, ακολουθήστε την Ίζαμπελ Λοσάντα στο γοητευτικό της ταξίδι.