

Κρεατικά
Ελληνική κουζίνα
Ελληνική κουζίνα
Επιμέλεια: Κική Εμμανουηλίδου
Θεσσαλονίκη
Μαλλιάρης Παιδεία
2002
σ. 62
Σχήμα: 19χ13
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-239-485-4
50 Επιλεγμένες Συνταγές: Μαγειρεύω Γρήγορα και Νόστιμα
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 3.16€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 05-12-2004)
Περίληψη:
Το σκόρδο, το λεμόνι, το ελαιόλαδο και τα μυρωδικά δίνουν τη γνήσια ελληνική γεύση στα κρεατικά. Δημιουργήστε φαγητά νόστιμα, γεμάτα χρώμα, και εύκολα. Όσο για τη γεύση τους, δύσκολα θα μπορεί κανείς να τους αντισταθεί.
Το σκόρδο, το λεμόνι, το ελαιόλαδο και τα μυρωδικά δίνουν τη γνήσια ελληνική γεύση στα κρεατικά. Δημιουργήστε φαγητά νόστιμα, γεμάτα χρώμα, και εύκολα. Όσο για τη γεύση τους, δύσκολα θα μπορεί κανείς να τους αντισταθεί.