Βιβλίο
Το Internet με απλά λόγια

Γιάννης Θ. Κάππος
Ροβέρτος Γ. Γερασάκης
Αθήνα
Κλειδάριθμος
Αριθμός Έκδοσης: 3
2002
Ημερομηνία Πρώτης Έκδοσης: 1998
σ. 243
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-209-552-2
Κυκλοφορεί
Τιμή: 19.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 07-01-2011)
Περίληψη:

Μήπως είστε και εσείς ένας από τους πολλούς που θέλουν να μπούν στο θαυμαστό και πολυδιαφημισμένο χώρο του Internet, αλλά τους τρομάζει η προοπτική της περιπλάνησης στο άγνωστο; Μήπως έχετε ήδη αποκτήσει μια συνδρομή Internet και κάθεστε σαν χαμένοι μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σας, χωρίς να ξέρετε τι να κάνετε; Ή μήπως θέλετε να μάθετε για το Internet στα γρήγορα, χωρίς να χρειαστεί να μελετήσετε όλα αυτά τα ακαταλαβίστικα (και ογκωδέστατα) βιβλία τα οποία μιλάνε για το Internet και τα διάφορα προγράμματα που σχετίζονται με αυτό; Ό,τι από αυτά και αν συμβαίνει, οι εκδόσεις Κλειδάριθμος έχουν για σας την τέλεια λύση: το βιβλίο "Το Internet με απλά λόγια". Γραμμένο για τον Έλληνα χρήστη.
Εδώ θα βρείτε με απλά και σύντομα λόγια μόνο την ουσία, και θα μάθετε πως να συνδεθείτε και να χρησιμοποιήσετε το Internet είτε για τη δουλειά είτε για τη διασκέδασή σας. Επειδή ακριβώς το βιβλίο "Το Internet με απλά λόγια" έχει στόχο να βοηθήσει, και όχι να μπερδέψει ακόμα περισσότερο τον αναγνώστη, οι οδηγίες που θα βρείτε εδώ είναι οι εντελώς απαραίτητες ρυθμίσεις, χωρίς περιττές λεπτομέρειες και τεχνικούς όρους.
Το βιβλίο "Το Internet με απλά λόγια" καλύπτει τον Internet Explorer 6 και εξηγεί πως να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, να κάνετε συνομιλία σε διάφορα chat rooms και να έχετε απευθείας επικοινωνία με πρόσωπα της επιλογής σας με ήχο και εικόνα (με μικρόφωνο, ηχεία και κάμερα) όσο μακριά κι αν βρίσκονται αυτά.