Βιβλίο
Οι γέφυρες του χρόνου

Μάριαν Κέρλεϊ
Μετάφραση: Μίρκα Σκάρα
Αθήνα
Ψυχογιός
Αριθμός Έκδοσης: 1
2002
σ. 344
Σχήμα: 21χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-274-647-9
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Old magic
Πυξίδα
Κυκλοφορεί
Τιμή: 15.35€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 08-02-2010)
Περίληψη:

Η νεαρή Κέιτ ζει με τη γιαγιά της σε ένα χωριό της Αγγλίας. Όλοι τις αντιμετωπίζουν με καχυποψία και φοβούνται τις αφύσικες ικανότητές τους. Όταν ο Τζάροντ και η οικογένειά του έρχονται να ζήσουν στο χωριό, η Κέιτ τον ερωτεύεται και συνειδητοποιεί ότι ο νεαρός είναι προικισμένος με ένα ασυνήθιστο χάρισμα.
Παράξενα και ανεξήγητα γεγονότα αρχίζουν να συμβαίνουν· ο πυρετός ανεβαίνει καθώς οι δύο νέοι προσπαθούν να δώσουν κάποια εξήγηση σ' αυτά. Έτσι, μετά από μια τυχαία ανακάλυψη, αρχίζουν ένα συναρπαστικό, περιπετειώδες ταξίδι στο παρελθόν. Θα γνωρίσουν προγόνους σκληρούς αλλά κι ευγενικούς, θ' απολαύσουν καινούργιες συγκινήσεις και θα μεταχειριστούν τεχνάσματα και μέσα μιας άλλης εποχής.
Το τέλος θα είναι συγκλονιστικό. Ο καθένας θα ανακαλύψει την πραγματική του ταυτότητα και θα κληθεί να αποφασίσει σε ποιον κόσμο θέλει τελικά να ζήσει τη ζωή του. Στον κόσμο του χθες, με την άγρια σαν καταιγίδα γοητεία του, ή του σήμερα, όπου όμως τον ακολουθεί ένα παρελθόν από το οποίο δεν μπορεί να απαλλαγεί.