Βιβλίο
Ο Κιτ Στίξμπυ και η συμμορία των νεαρών μάγων

Στήβεν Έλμποζ
Μετάφραση: Έφη Κορομηλά
Αθήνα
Νεφέλη
2002
σ. 251
Σχήμα: 18χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-211-642-5
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: A hand full of magic
Βιβλία για Νέους
Κυκλοφορεί
Τιμή: 11.94€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 15-11-2002)
Περίληψη:

Μαγικά χαλιά και σκουπόξυλα, νυχτερινές περιπέτειες στα τούνελ του Υπόγειου Σιδηροδρόμου του Λονδίνου και στον συννεφιασμένο ουρανό του, ανάμεσα σε αμέτρητα αερόστατα, ιπτάμενα ποδήλατα, αεροταξί και κάθε λογής εναέρια μεταφορικά μέσα.
Έτσι διασκεδάζουν ο Κιτ Στίξμπυ και η συμμορία των νεαρών μάγων φίλων του, που δεν κουράζονται να σκαρώνουν του κόσμου τις μαγικές σκανταλιές,να παίζουν αδιάκοπα με τον κίνδυνο και... να αποφεύγουν όσο μπορούν το σχολείο!
Τα πράγματα όμως σοβαρεύουν όταν, σε μια από τις παράτολμες εξορμήσεις τους, ένας λυκάνθρωπος δαγκώνει τον πρίγκιπα Χένρυ. Ο Κιτ αναλαμβάνει να σώσει το φίλο του από τα χέρια του Στάφφορντ Σπαρκς, Βασιλικού Επόπτη της Επιστημονικής Προόδου και ορκισμένου εχθρού της μαγείας. Αλλά δεν κινδυνεύει μόνο ο πρίγκιπας Χένρυ από τον Σπάρκς. Κινδυνεύει και... όλο το χρυσάφι της Βρετανικής Αυτοκρατορίας! Ο Κιτ Στίξμπυ επιστρατεύει όλη τη συμμορία των νεαρών μάγων για να ματαιώσει τα σχέδια του Επόπτη της Επιστημονικής Προόδου και της σπείρας του. Θα τα καταφέρει, άραγε;