Βιβλίο
Streching για υγεία και φυσική κατάσταση

Chrissie Gallagher - Mundy
Μετάφραση: Γαγλία Ιωάννα
Μετάφραση: Ειρήνη Ραζή
Μετάφραση: Σταυρούλα Μεταξά
Αθήνα
Ψύχαλος
2002
σ. 112
Σχήμα: 22χ15
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-8336-02-5
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Streching for Health and Fitness
Κυκλοφορεί
Τιμή: 16.66€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 22-09-2010)
Περίληψη:

Για να διατηρείστε ευκίνητοι, οι μύες σας πρέπει να ασκούνται καθημερινά με διατατικές ασκήσεις. Η δραστηριότητα αυτή σας βοηθά να έχετε επιμήκεις και εύκαμπτους μυς, γεγονός που σας δίνει τη δυνατότητα να παραμένετε υγιείς και ευλύγιστοι, αλλά και να συνεχίζετε τη ζωή σας καθημερινά με άνεση ανεξάρτητα από την ηλικία σας. Στο βιβλίο Streching για υγεία και φυσική κατάσταση θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ασκήσετε τους μυς σας καθώς και σειρά από προγράμματα ασκήσεων για διαφορετικές περιπτώσεις. Θα ανακαλύψετε τρόπους για να βελτιώσετε την απόδοσή σας στο αγαπημένο σας άθλημα, να αποκτήσετε ευεξία, να μάθετε να χαλαρώνετε και να διατηρήσετε τη φόρμα σας κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Ακόμα, θα μάθετε τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να μείνετε υγιείς και ευκίνητοι στο σπίτι, στη δουλειά και στο παιχνίδι.
Σας δίνει τη δυνατότητα να προσδιορίσετε πόσο ευλύγιστοι είστε και να σχεδιάσετε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
Παρουσιάζει ειδικές εκτάσεις για αθλήματα για να μπορείτε να ασκείστε καλύτερα στο άθλημα που προτιμάτε.
Προτείνει ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε στην καθημερινή σας ζωή -όταν ξυπνάτε το πρωί, στο αυτοκίνητο, στο γραφείο, μετά από ένα ταξίδι και όταν ηρεμείτε στο τέλος της ημέρας.