Βιβλίο
Πρόγραμμα αναζωογόνησης
Φυσικές μέθοδοι για τη διατήρηση της ζωτικότητας, της ενεργητικότητας και της πνευματικής εγρήγορσης ως τα βαθιά γηρατειά

Linda Clark
Μεταφραστής: Γ. Μπαρουξής
Αθήνα
Διόπτρα
Αριθμός Έκδοσης: 4
2002
Ημερομηνία Πρώτης Έκδοσης: 1993
σ. 175
Σχήμα: 21χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-364-022-6
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Rejuvenation program
Περιέχει Βιβλιογραφία
Κυκλοφορεί
Τιμή: 13.24€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση: 09-09-2005)
Περίληψη:

Μπορεί να επιβραδυνθεί ή, και να αντιστραφεί η διαδικασία των γηρατειών;
"Ναι, είναι δυνατόν" Αυτό υποστηρίζει η κορυφαία Αμερικανίδα συγγραφέας Linda Clark, η οποία συγκεντρώνει σ' αυτό το βιβλίο τις τελευταίες επιστημονικές πληροφορίες που αφορούν στην αποκατάσταση και διατήρηση της σωματικής ζωτικότητας μέχρι τα βαθιά γεράματα.
Αν νιώθετε ότι ο χρόνος σας αποσπά ό,τι καλύτερο έχετε, ακολουθείστε τη συμβουλή της Linda Clark: "Η ζωή σου είναι όπως την φτιάξεις. Εσύ και μόνο εσύ μπορείς να καθορίσεις πώς θα ζήσεις τα χρόνια που έρχονται".
Είναι πράγματι τόσο απλό. Βάλτε τα λόγια της Linda Clark στην καρδιά σας, συνδυάστε τα με το πρακτικό της Πρόγραμμα Αναζωογόνησης που είναι βασισμένο στη διατροφή και την άσκηση κι αφήστε το σώμα σας να κάνει τα υπόλοιπα. Αρχίστε τώρα και σύντομα θα διαπιστώσετε ότι δείχνετε τόσο νέοι, όσο πραγματικά αισθάνεστε.
Η αναζωογόνηση δεν είναι ένα όνειρο. Μπορεί να επιτευχθεί και η Linda Clark σας δείχνει τον τρόπο. Ανακαλύψτε κι εσείς ότι το να μεγαλώνει κανείς δεν σημαίνει απαραίτητα ότι γερνάει.