Βιβλίο
Κύπρος
Οδηγός σπιράλ

George McDonald
Μεταφραστής: Νάντια Φαχμή
Επιμελητής: Ευδοξία Μπινοπούλου
Αθήνα
Leadercom
2002
σ. 190
Σχήμα: 21χ12
Δέσιμο: Σπειροειδές
ISBN: 978-960-8218-04-8
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 15.28€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση: 14-02-2003)
Περίληψη:

Θέλετε να ανακαλύψετε την Κύπρο. Πώς όμως θα μπορέσετε να διακρίνετε και να επιλέξετε τα καλύτερά της από τα απλώς μέτρια ή τα λιγότερο καλά;
Ανατρέξτε στον Οδηγό Σπιράλ της Κύπρου. Σ' αυτό τον οδηγό θα βρείτε τα σημαντικότερα που έχει να σας προσφέρει το νησί, συγκεντρωμένα σε τέλεια οργανωμένες και προγραμματισμένες ημερήσιες διαδρομές. Θα βρείτε επίσης ιδιαίτερα χρήσιμες και λεπτομερείς πληροφορίες για τα αξιοθέατα που δεν πρέπει να παραλείψετε: τι να δείτε, πώς να το δείτε και πώς θα φτάσετε εκεί πριν από τους άλλους. Απλώς ανοίξτε τον οδηγό, ακολουθήστε τις οδηγίες μας και αξιοποιείστε έτσι το χρόνο που διαθέτετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Θέλουμε κι εμείς το ταξίδι σας στην Κύπρο να σας μείνει αξέχαστο. Γι' αυτό αναθέσαμε σε ειδικούς συγγραφείς να σας προτείνουν τα εκλεκτότερα μέρη όπου μπορείτε να φάτε, να πιείτε το ποτό σας, να κάνετε τις αγορές σας και να διασκεδάσετε.
Και μην ξεχνάτε ότι κάθε ταξίδι προσφέρει -ή θα έπρεπε να προσφέρει- νέες γνώσεις και εμπειρίες. Η ενότητα του οδηγού με τίτλο Περιοδικό περιέχει άρθρα που θα σας δείξουν και την αθέατη πλευρά της "νησιού της Αφροδίτης".