Βιβλίο
Ψυχικές εμπειρίες λίγο πριν το θάνατο
Όταν οι ετοιμοθάνατοι βλέπουν και συνομιλούν με συγγενείς από την άλλη όχθη ή με πρόσωπα που ζουν μακριά: Όταν οι ετοιμοθάνατοι ακούν τη Μουσική των Σφαιρών: Πρακτιά της Εταιρείας Ψυχικών Ερευνών κ.ά.

Sir William Barret
Μεταφραστής: Γ. Μπαρουξής
Αθήνα
Διόπτρα
2003
σ. 176
Σχήμα: 21χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-364-058-5
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Death bed visions
Κυκλοφορεί
Τιμή: 13.24€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση: 09-09-2005)
Περίληψη:

Οι μεταθανάτιες εμπειρίες -στις οποίες κλινικά νεκροί ξαναγυρίζουν στη ζωή και διηγούνται τι είδαν ή τι ένιωσαν στο διάστημα αυτής τους της απουσίας- και ο μεγάλος αριθμός ανθρώπων που είχαν αυτές τις εμπειρίες, αποτελούν ισχυρά επιχειρήματα που ενισχύουν την άποψη πως "η ζωή συνεχίζεται μετά τον σωματικό θάνατο!"
Μιαν άλλη όψη του ίδιου νομίσματος αποτελούν οι περιπτώσεις ανθρώπων που, λίγο πριν περάσουν στην "απέναντι όχθη", επικοινωνούν με νεκρούς συγγενείς ή ακούν μια μαγευτική μουσική, μια Ουράνια Μελωδία.
Κατά τον αυθεντικότερο τρόπο, ο συγγραφέας του βιβλίου, καθηγητής και Πρόεδρος της Εταιρείας Ψυχικών Ερευνών της Βρετανίας, καταγράφει αδιάψευστες μαρτυρίες για ψυχικές εμπειρίες ανθρώπων λίγο πριν περάσουν στην "απέναντι όχθη". Επίσης, παρουσιάζει αποσπάσματα από τα Πρακτικά της Εταιρείας Ψυχικών Ερευνών, τα οποία αναφέρονται όχι μόνο σε ψυχικές εμπειρίες ετοιμοθάνατων, αλλά και σε άλλα "παράξενα" φαινόμενα.