Βιβλίο
Το σπίτι της Πρόσπεκτ Στρητ

Έμιλι Ρίτσαρντς
Μετάφραση: Κλαίρη Λαϊνά
Αθήνα
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
2003
σ. 602
Σχήμα: 18χ12
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-620-088-5
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Prospect street
Mira
Εξαντλημένο
Τιμή: 7.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 08-05-2008)
Περίληψη:

Όταν η Φέιθ ανακαλύπτει πως ο άντρας της έχει μια δεύτερη, κρυφή ζωή, τον εγκαταλείπει συγκλονισμένη και καταφεύγει στο πατρικό της μητέρας της, στην Πρόσπεκτ Στρητ της Τζόρτζταουν.
Το παλιό, μισοερειπωμένο πια αρχοντικό κρύβει σκοτεινά μυστικά που καθόρισαν την οικογένειά της: εκεί εξαφανίστηκε πριν χρόνια η νεογέννητη αδερφή της -μια απαγωγή που παραμένει ακόμη άλυτο αίνιγμα. Ωστόσο, ασκεί μια παράξενη γοητεία στη Φέιθ, που αποφασίζει να το ανακαινίσει.
Αρχίζοντας να το επισκευάζει, ξαναβρίσκει σιγά σιγά και τον εαυτό της -και την ίδια στιγμή μπαίνει στη ζωή της ένας καινούριος άντρας: ο γοητευτικός Πάβελ Κουίν. Ο Πάβελ, όμως, συνδέεται με την τραγική ιστορία του σπιτιού της με τρόπους που δεν τολμά να της αποκαλύψει, από φόβο μήπως τη χάσει.
Μα η Φέιθ, έχοντας ζήσει για καιρό μέσα στο ψέμα, θέλει τώρα να φέρει στο φως όλα τα μυστικά του χτες, με οποιοδήποτε κόστος. Γιατί μόνο η αλήθεια μπορεί να τη λυτρώσει από το παρελθόν και να δώσει στην ίδια και σ' αυτούς που αγαπά μια ευκαιρία στην πραγματική ευτυχία...