Βιβλίο
Ο εκδικητής της νύχτας

Rebecca Brandewyne
Μετάφραση: Κλαίρη Λαϊνά
Αθήνα
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
2006
Ημερομηνία Πρώτης Έκδοσης: 2003
σ. 285
Σχήμα: 19χ12
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-620-106-6
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: The Love Knot
Silk 10
Κυκλοφορεί
Τιμή: 5.90€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 09-01-2007)
Περίληψη:

Αγγλία, 1802.
Ταξιδεύοντας στις απόκρημνες ακτές της Κορνουάλης μια σκοτεινή, άγρια νύχτα, η άμαξα της Βέριτι Κόλιερ δέχεται επίθεση από τον διαβόητο ληστή των δρόμων Μπλακ Τζακ Ρέιβεν, που τρομοκρατεί την περιοχή. Η επιβλητική δύναμη και η επικίνδυνη αρρενωπότητά του αναστατώνουν βαθιά τη νεαρή γκουβερνάντα, ακόμα και αφότου έχει πια φτάσει ασφαλής στο σπίτι του καινούργιου της εργοδότη, του λόρδου Τζάγκο Ράνσλι.
Εκεί, μέρα με τη μέρα, η Βέριτι αρχίζει να δένεται με τα δύο ορφανά από μητέρα παιδιά του λόρδου, όμως η ατμόσφαιρα στην απομονωμένη έπαυλη είναι βαριά και κάποια παράξενα συμβάντα την κάνουν να φοβάται για τη ζωή της. Φτάνει ακόμα και να υποψιάζεται τον σαγηνευτικό, αινιγματικό Τζάγκο, που της θυμίζει ανησυχητικά το μασκοφόρο ληστή, και παρ' όλο που νιώθει ότι έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται, ξέρει πως δεν θα ησυχάσει αν δεν ξεδιαλύνει το μυστήριο που κρύβεται πίσω από τον τραγικό θάνατο της γυναίκας του και τα αλλόκοτα γεγονότα που συμβαίνουν στο σπίτι.
Ωστόσο, η απειλή που αντιμετωπίζει είναι πολύ μεγαλύτερη απ' ό,τι φαντάζεται. Γιατί καθώς η Αγγλία και η Γαλλία βρίσκονται στα πρόθυρα του πολέμου, οι κατάσκοποι του Ναπολέοντα γίνονται όλο και πιο αδίστακτοι, όλο και πιο επικίνδυνοι. Και η Βέριτι θα βρεθεί άθελά της παγιδευμένη στο θανάσιμο παιχνίδι τους, όπου τίποτα και κανείς δεν είναι αυτό που φαίνεται...