Βιβλίο
Αυτή η μάχη κερδίζεται
Κατανοώντας, προλαμβάνοντας και υπερνικώντας τον καρκίνο του μαστού

Jane A. Plant
Μετάφραση: Δέσποινα Παυλάκη
Μετάφραση: Νίκος Πρατσίνης
Αθήνα
Διόπτρα
Αριθμός Έκδοσης: 1
2003
σ. 383
Σχήμα: 21χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-364-220-6
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Your life in your hands
Περιέχει Βιβλιογραφία
Κυκλοφορεί
Τιμή: 15.28€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 09-09-2005)
Περίληψη:

Αυτό το βιβλίο διαφέρει από οτιδήποτε άλλο έχει γραφτεί σχετικά με τον καρκίνο του μαστού. Σκοπός του είναι να δώσει στις γυναίκες τα κατάλληλα εφόδια για να αντιμετωπίσουν την ασθένειά τους αποτελεσματικά, και τους δίνει πληροφορίες για το πώς να κατευθύνουν σωστά τις προσπάθειές τους ώστε να προλάβουν και να θεραπεύσουν τον καρκίνο του μαστού ελαχιστοποιώντας το προσωπικό τους ρίσκο.
Η καθηγήτρια Jane Plant, CBE, μία από τις πιο επιφανείς επιστήμονες της Βρετανίας, εμφάνισε καρκίνο του μαστού το 1987. Είχε πέντε επανεμφανίσεις της ασθένειας, η οποία, μέχρι το 1993, είχε εξαπλωθεί στο λεμφικό της σύστημα. Η γνώση που είχε αποκτήσει για άλλους πολιτισμούς καθώς και η επιστημονική της αντίληψη, την οδήγησαν σε μια εκπληκτική ανακάλυψη. Όχι μόνο σταμάτησε να μεγαλώνει ο όγκος της - άρχισε να συρρικνώνεται. Τελικά, νίκησε τον καρκίνο του μαστού γιατί χρησιμοποίησε την εκπαίδευση και τις γνώσεις της για να τον κατανοήσει - και να τον ξεπεράσει.
Με μια ξεκάθαρη ανάλυση του επιστημονικού υπόβαθρου της εκπληκτικής της ανακάλυψης, με προτάσεις για αλλαγή των διατροφικών σας συνηθειών ώστε να πολεμήσετε τον καρκίνο του μαστού, και με ένα αναλυτικό μενού με συνταγές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την αλλαγή, το βιβλίο "Αυτή η Μάχη Κερδίζεται!" είναι πραγματικά επαναστατικό και προορίζεται να αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.
Το μήνυμα της καθηγήτριας Jane Plant είναι ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να προβλεφθεί και να θεραπευθεί αποτελεσματικά με απλή δίαιτα και αλλαγή του τρόπου ζωής.