Βιβλίο
Δωράκια για τα Χριστούγεννα

Emanuela Bussolati
Εικονογράφηση: Letizia Geminiani
Αθήνα
Σαββάλας
2004
σ. 46
Σχήμα: 16χ17
Δέσιμο: Σπειροειδές
ISBN: 978-960-423-415-8
Εικονογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 13.70€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 30-04-2013)
Περίληψη:

Το βιβλίο αυτό μας παρουσιάζει τη γιορτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σαν μια αφορμή για να περάσουμε ευχάριστες και δημιουργικές στιγμές φτιάχνοντας δώρα για τους φίλους μας και τους συγγενείς μας.
Κάθε σελίδα κρύβει και μια έκπληξη, καθώς στις πρώτες σελίδες φιλοξενείται μια υπέροχη φάτνη με όλους τους ήρωες, ακολουθούν δώρα για το μπαμπά και τη μαμά αλλά και τους άλλους συγγενείς, μια υπέροχη κορνίζα για να δωρίσουμε στον αγαπημένο μας παππού και τη γιαγιά μας Στη συνέχεια ο Άη Βασίλης παίρνει τη σκυτάλη και ενώ εμείς προσπαθούμε να τον ντύσουμε, αυτός μεταμορφώνεται σε ένα καταπληκτικό γραμματοκιβώτιο και μας καλεί να ταχυδρομήσουμε τις κάρτες μας και τα ευχητήρια γράμματά μας. Το παιχνίδι της τόμπολας μας βρίσκει στις επόμενες σελίδες διακοσμημένο με υπέροχα χριστουγεννιάτικα σχέδια και τάπες με αγγελάκια, αστέρια και χιονάνθρωπους. Τέλος το βιβλίο των αναμνήσεων από τις γιορτές θα συντροφεύσει τις μέρες μας μέχρι την επόμενη χρονιά.
Πράγματι ένα σπουδαίο δώρο για μικρά παιδιά αλλά και ευαίσθητους γονείς που θέλουν να χαρίσουν χαρά στα παιδιά τις γιορτινές μέρες που έρχονται. Πράγματι ένα βιβλίο γεμάτο δημιουργία και ευχάριστη γιορτινή ατμόσφαιρα.