Βιβλίο
Ελληνική Microsoft Office Access 2003

Επιμέλεια: Δημήτρης Καρτσακλής
Μετάφραση: Μιχάλης Μικέδης
Μετάφραση: Δημήτρης Κωστάκης
Αθήνα
Κλειδάριθμος
2004
σ. 366
Σχήμα: 23χ19
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-209-810-3
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Microsoft Office Access 2003, step by step
Βήμα Βήμα
Περιέχει: CD-ROM
Κυκλοφορεί
Τιμή: 29.50€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 07-01-2011)
Περίληψη:

Ένα ακόμα βιβλίο της επιτυχημένης σειράς Βήμα Βήμα, το οποίο καλύπτει πλήρως την Ελληνική Microsoft Office Access 2003, τη νέα έκδοση του δημοφιλούς προγράμματος βάσεων δεδομένων του Microsoft Office.
Το βιβλίο περιέχει αναρίθμητες ασκήσεις οι οποίες παρουσιάζονται με απλά και κατανοητά βήματα, μέσα από τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα τις γνώσεις και την πείρα που χρειάζεστε στη Microsoft Access 2003. Επίσης, είναι εμπλουτισμένο με πλήθος εικόνων οι οποίες σας βοηθούν να ελέγχετε τη δουλειά σας, ενώ με τα αρχεία πρακτικής εξάσκησης του συνοδευτικού CD μπορείτε να εξασκείτε τις ικανότητές σας.
Η δομή του βιβλίου είναι τέτοια ώστε να έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε μόνο τα μαθήματα που χρειάζεστε ή όλο το βιβλίο από την αρχή μέχρι το τέλος. Όποιον τρόπο και αν προτιμήσετε, εσείς είστε αυτοί που καθοδηγείτε την εκπαίδευση, αναπτύσσοντας και εξασκώντας τις ικανότητες που σας είναι απαραίτητες τη στιγμή που τις χρειάζεστε. Μερικά μόνο από τα βασικά θέματα του βιβλίου περιλαμβάνουν:
- Δημιουργία λύσεων βάσεων δεδομένων που διευκολύνουν την αναζήτηση και τη χρήση πληροφοριών από έναν ή περισσότερους χρήστες
- Εισαγωγή και σύνδεση με δεδομένα λογιστικών φύλλων, αρχείων XML, και άλλων βάσεων δεδομένων
- Χρήση φορμών, φίλτρων, ερωτημάτων, και εκθέσεων για τη διαχείριση και την ανάλυση δεδομένων
- Τρόποι προστασίας των δεδομένων από αλλοίωση και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση
- Δημιουργία ιστοσελίδων που να υποστηρίζονται από βάσεις δεδομένων της Access.
Επιπλέον, το βιβλίο είναι πιστοποιημένο και το πλέον κατάλληλο για την προετοιμασία σας στις εξετάσεις Microsoft Office Specialist, ενώ στο συνοδευτικό CD περιλαμβάνεται το Microsoft System Reference Pack με πρόσθετο υλικό αναφοράς.