Βιβλίο
Μεσογειακή κουζίνα

Ignacio Talavera
Carlos Cortés Jorreto
Φωτογράφος: F. Ramajo
Μετάφραση: Κωνσταντίνα Σιδέρη
Επιμέλεια: Γεωργία Ραπτοπούλου
Αθήνα
Κωστοπούλου Ξένια
2002
σ. 96
Σχήμα: 31χ23
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-86556-1-4
Α/Α Τόμου: 1
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 40.76€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 23-11-2007)
Περίληψη:

Η ισσοροποημένη κα υγιεινή διατροφή είναι βασικοί παράγοντες για μια ευτυχισμένη ζωή. Η ιδανική διατροφή που συστήνουν παγκόσμια όλοι οι κορυφαίοι διαιτολόγοι είναι η μεσογειακή.
Σε αυτό το βιβλίο παρουσιάζουμε βήμα-βήμα περισσότερες από 70 συνταγές μεσογειακής κουζίνας, εικονογραφημένες με έγχρωμες φωτογραφίες , επιλεγμένες και επεξεργασμένες από ειδικευμένους στη διατροφή και τη διαιτητική.
Λεπτομερείς εξηγήσεις για κάθε συνταγή διευκολύνουν τόσο αυτούς που ειδικεύονται στη μαγειρική, όσο και τους αρχάριους και τους ερασιτέχνες της κουζίνας.