Βιβλίο
Ώρα να πεθάνεις

Wilbur Smith
Μετάφραση: Ανδρέας Μιαούλης
Αθήνα
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Αριθμός Έκδοσης: 2
2005
Ημερομηνία Πρώτης Έκδοσης: 1990
σ. 688
Σχήμα: 18χ12
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-450-313-1
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: A Time to Die
Bell Best Seller
Σημειώσεις: 1η έκδοση: Ιούλιος 1990.
Εξαντλημένο
Τιμή: 8.40€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 26-04-2005)
Περίληψη:

Ο Σον Κόρτνεϊ, βετεράνος του πολέμου της Ροδεσίας και επαγγελματίας κυνηγός, έχει βρεθεί αμέτρητες φορές αντιμέτωπος με το φόβο και το θάνατο. Μα τώρα, καθώς οδηγεί τον παλιό του φίλο Ρικάρντο Μοντέρο και την κόρη του Κλόντια σε ένα ριψοκίνδυνο σαφάρι στην καρδιά της Μαύρης Ηπείρου, βαδίζει προς την πιο μεγάλη πρόκληση που του επιφυλάσσει το πεπρωμένο του.
Ένας καινούργιος πόλεμος έχει ξεσπάσει στην Αφρική, κι ο Σον βρίσκεται άθελά του στη δίνη του. Ο ίδιος και οι σύντροφοί του παγιδεύονται στα βάθη μια σκοτεινής ζούγκλας, ανάμεσα σε αντιμαχόμενες παρατάξεις που πολεμούν λυσσαλέα η μία την άλλη.
Από τους κυνηγότοπους της Ζιμπάμπουε στην παρθένα φύση της Μοζαμβίκης, σ' ένα χορό βίας και μίσους, όπου οι όροι αντιστρέφονται και ο κυνηγός γίνεται θήραμα, ο Σον θα δώσει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του, ενω κλυδωνίζεται ανάμεσα στο ένστικτο του μοναχικού κυνηγού κι ένα παράφορο έρωτα. Γιατί, για πρώτη φορά, δεν έχει να σκεφτεί μόνο τον εαυτό του, αλλά να προστατεύσει, με κάθε τρόπο, και την όμορφη γυναίκα που η μοίρα έχει στείλει στο πλευρό του.
Μετά το "Στην καυτή άμμο", τη "Δύναμη των όπλων" και την "Οργή" η ιστορία των Κόρτνεϊ συνεχίζεται, σε μια περιπέτεια χωρίς προηγούμενο, γεμάτη από τη μυστηριακή, άγρια ομορφιά της Αφρικής.