Βιβλίο
Το υφάδι της αγάπης

Emilie Richards
Μετάφραση: Κλαίρη Λαϊνά
Αθήνα
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
2005
σ. 537
Σχήμα: 18χ12
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-620-140-0
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Wedding ring
Mira
Εξαντλημένο
Τιμή: 6.90€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 09-05-2005)
Περίληψη:

Η Τέσα Μακρέι πηγαίνει με βαριά καρδιά να περάσει το καλοκαίρι στην κοιλάδα Σεναντόα, με σκοπό να βοηθήσει τη μητέρα της και τη γιαγιά της να ξεκαθαρίσουν και να επισκευάσουν το παλιό, πατρικό τους σπίτι. Οι τρείς γυναίκες δεν είχαν καλές σχέσεις μεταξύ τους, αλλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο γάμο της είναι ένα ισχυρό κίνητρο για να φύγει για λίγο μακριά από τον άντρα της.
Όπως το περίμενε, η συμβίωσή τους ξεκινά με εντάσεις και συγκρούσεις -όπως πάντα. Η Έλεν, η γιαγιά της, αυταρχική, δηκτική και απόμακρη, αντιμετωπίζει την παρουσία τους εκεί σαν εισβολή. Και η Νάνσι, η μητέρα της, φαίνεται να ενδιαφέρεται πάνω απ' όλα για τις ατελείωτες κοσμικές συναναστροφές της με την τοπική ελίτ.
Όμως όσο περνούν οι βδομάδες, οι τρεις γυναίκες αρχίζουν να βλέπουν με καινούρια μάτια η μια την άλλη. Για πρώτη φορά βρίσκουν τη δύναμη ν' ανοίξουν την καρδιά τους. Και για πρώτη φορά, η Τέσα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την οικογένειά της και την ιστορία της. Καθώς επιδιορθώνουν μαζί, δουλεύοντας δίπλα δίπλα, ένα νυφικό πάπλωμα, που είχε αρχίσει η γιαγιά της και τελείωσε η μητέρα της πριν από χρόνια, τα μυστικά που σκίαζαν τις ζωές τους έρχονται στο φως και οι παλιές αμαρτίες ζητούν συγχώρεση.