Βιβλίο
Μυστικές επιθυμίες

Fiona Hood - Stewart
Μετάφραση: Ρηγούλα Γεωργιάδου
Αθήνα
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
2005
σ. 443
Σχήμα: 18χ12
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-620-147-9
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Silent Wishes
Mira
Εξαντλημένο
Τιμή: 6.60€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 22-08-2005)
Περίληψη:

Η Σίλβια Χάνσεν, έχοντας μόλις αναλάβει τη γενική διεύθυνση της εταιρείας οικιακών ειδών Χάρκορτς Ιντερνάσιοναλ, βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της, όταν ξεσπάει μια σοβαρή κρίση: κάποιος μέσα από την εταιρεία έχει δώσει τα σχέδια της νέας σειράς προϊόντων που ετοίμαζαν στον μεγαλύτερο ανταγωνιστή τους. Ξέροντας πως αυτή η υπόθεση μπορεί να της στοιχήσει τη θέση της, η Σίλβια αποφασίζει να χειριστεί η ίδια το θέμα. Γι' αυτό πηγαίνει στη Λονδίνο, απ' όπου πιστεύει ότι έγινε η διαρροή.
Ο Τζέρεμι Γουόρμαουθ, διευθυντής του ευρωπαϊκού τμήματος της Χάρκορτς, ήταν από την αρχή αντίθετος στην ανάδειξη της Σίλβια στην κορυφή της εταιρείας. Και τώρα, εξοργισμένος από την παρέμβαση της στη "δική του" επικράτεια, την προκαλεί ανοιχτά.
Ωστόσο, παρά την αμοιβαία καχυποψία τους, είναι αναγκασμένοι να συνεργαστούν και να ταξιδέψουν στο Μαϊάμι και τη Νότια Αμερική για να ανακαλύψουν τον ένοχο της διαρροής.
Ταυτόχρονα όμως, ένας αόρατος εχθρός κηρύσσει ένα βρόμικο πόλεμο στη Σίλβια. Έχει καταφέρει να ξεθάψει το παρελθόν που εκείνη εδώ και χρόνια παλεύει απεγνωσμένα να κρατήσει κρυφό, και τώρα τη βασανίζει, απειλώντας να φέρει τα πάντα στο φως. Κι αν μαθευτεί η αλήθεια, μπορεί όλα όσα έχτισε με τόσο κόπο, ό,τι ονειρεύτηκε κι ό,τι πόθησε να χαθούν για πάντα...