Βιβλίο
Περνώντας το ορόσημο
Για καλύτερη κατανόηση της ενέργειας της νέας χιλιετίας

Λη Κάρολ
Μετάφραση: Ζωή Αλεξοπούλου
Αθήνα
Κρύων
Αριθμός Έκδοσης: 1
2005
σ. 300
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-6631-01-6
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Passing the marker: Understanding the new millenium energy: Kryon book VIII
Κρύων 8
Α/Α Τόμου: 8
Κυκλοφορεί
Τιμή: 20.70€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 12-09-2011)
Περίληψη:

Με περισσότερα από 10.000 βιβλία που έχουν διατεθεί στην ελληνική αγορά και εκατομμύρια σε 11 γλώσσες σε όλο τον κόσμο, τα βιβλία της σειράς Κρύων μεταφέρουν μηνύματα που ακουμπούν διάφορα επίπεδα επικοινωνίας για τον καθένα.
Οι επιστήμονες παίρνουν ιδέες και πληροφορίες για άγνωστες πτυχές της συμπαντικής επιστήμης. Οι θεραπευτές παίρνουν νέα μηνύματα για θεραπείες. Οι μεταφυσικοί παίρνουν πληροφορίες και συνδέσεις με το αγγελικό πεδίο και οι απλοί αναγνώστες παίρνουν αυτό που είναι το πιο σημαντικό: μια σύνδεση με το γιατί είμαστε εδώ, τι κάνουμε και γιατί μας συμβαίνουν αυτά που μας συμβαίνουν.
Όπως όλα τα βιβλία της σειράς, το κεντρικό θέμα είναι η ανθρώπινη ενδυνάμωση. Οι πληροφορίες είναι πολύ σημαντικές για το νοητικό μας αλλά ακόμη πιο σημαντική είναι η αίσθηση ότι κάτι υπάρχει εκεί έξω, κάτι μεγαλύτερο από ότι μπορούμε να φανταστούμε, αλλά ταυτόχρονα κάτι που δεν μας ξεπερνάει, δεν μας υποβαθμίζει και δεν μας καθιστά ανίσχυρους.
Το "ΚΡΥΩΝ VIII, Περνώντας το Ορόσημο" πρωτοεμφανίστηκε αμέσως μετά την αλλαγή της χιλιετίας, δηλαδή το "ορόσημο", και πολλές από τις πληροφορίες συνδέονται με το τι αναμενόταν να γίνει, τι έγινε και τι θα επακολουθήσει.
Διαβάστε αυτό το βιβλίο για να βρεθείτε μπροστά σε μια διαφορετική άποψη της ζωής, των εξελίξεων και των κανόνων, όπως τα έχουμε οριοθετήσει εδώ και χιλιάδες χρόνια.