Βιβλίο
Γαλλική κουζίνα
Coq au vin

Συλλογικό έργο
Φωτογράφος: Chris L. Jones
Αθήνα
Modern Times
Αριθμός Έκδοσης: 1
2007
σ. 295
Σχήμα: 30χ23
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-441-549-6
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: The Food of France
Σημειώσεις: Δημιουργία συνταγών: Maria Villegas, Sarah Randell.
Περιέχει Βιβλιογραφία
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 22.90€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 09-02-2011)
Περίληψη:

Μάθετε τα μυστικά της γαλλικής κουζίνας μέσα από ένα υπέροχο ταξίδι στη γαστρονομική παράδοση της χώρας με τις πιο πρωτότυπες και γευστικές συνταγές. Απολαύστε πλούσιες σούπες, δοκιμάστε τα γευστικότερα souffles, δημιουργήστε ευφάνταστες σως που θα συνοδέψουν άριστα παραδοσιακά πιάτα από κάθε γωνιά της Γαλλίας, θαλασσινά με σάλτσα αγιολί, millefeuille με πράσο και αβγά poches, κοτόπουλο με estragon, quiche lorraine, παραδοσιακές terrines είναι μερικές μόνο από τις σπεσιαλιτέ που προτείνονται. Φυσικά, από το τραπέζι σας δε θα μπορούσαν να λείπουν τα πιο λαχταριστά επιδόρπια: απολαυστικές cremes brulees, σκανδαλιστικές τάρτες και choux, θεσπέσια bavarois και πολλοί άλλοι γλυκοί πειρασμοί! Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που περιλαμβάνεται σε συνδυασμό με τα αναλυτικά βήματα εκτέλεσης κάνουν τη μαγειρική πιο ευχάριστη και διασκεδαστική από ποτέ! Καλή σας απόλαυση!