Βιβλίο
Εισαγωγή στη διατροφή του ανθρώπου

Συλλογικό έργο
Επιμέλεια: Michael J. Gibney
Επιμέλεια: Hester H. Vorster
Επιμέλεια: Frans J. Kok
Μετάφραση: Μαρία Κωνσταντινίδου
Επιμέλεια: Αντωνία-Λήδα Ματάλα
Επιμέλεια: Μαρία Γιαννακούλια
Αθήνα
Παρισιάνου Α.Ε.
Αριθμός Έκδοσης: 1
2007
σ. 449
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-394-467-6
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Introduction to Human Nutrition
Σημειώσεις: Πρόλογος: Αντωνία - Λήδα Ματάλα, Μαρία Γιαννακούλια.
Εξαντλημένο
Τιμή: 55.78€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 07-11-2007)
Περίληψη:

[...] Η σχετική θεματική βιβλιογραφία είναι πλούσια και εμπλουτίζεται συνεχώς. Ο τόμος αυτός, πρωτοβουλία της Nutrition Society του Ηνωμένου Βασιλείου, συγκεντρώνει αξιόλογα κείμενα που συνέγραψαν κορυφαίοι διεθνώς επιστήμονες. Τα περιεχόμενα κεφάλαια αναφέρονται στα επιμέρους θρεπτικά συστατικά, στην αξιολόγηση της διαιτητικής έρευνας, στην ασφάλεια των τροφίμων και στις διατροφικές πολιτικές. Καλύπτονται, με τον τρόπο αυτό, τα "συστατικά" θέματα της επιστήμης της διατροφής, παρέχονται εμπεριστατωμένες ανασκοπήσεις των μέχρι σήμερα βιβλιογραφικών δεδομένων και προωθείται η ανάπτυξη της κριτικής σκέψης του αναγνώστη. [...]

(από τον πρόλογο των επιμελητών)