Βιβλίο
Κρέατα
Κρύα και στη σχάρα

Συλλογικό έργο
Fabiano Guatteri
Lucia Pazzi
Cristina Pradella
Marilia Ribeiro
Επιμέλεια: Francesca Orabona
Μετάφραση: Χριστίνα Ελευθερίου
Επιμέλεια: Νέλη Σιγάλα
Ευθύνη Σειράς: Βασίλης Μηνακάκης
Αθήνα
Η Καθημερινή
Αριθμός Έκδοσης: 1
2008
σ. 191
Σχήμα: 24χ20
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-6782-52-7
Γλώσσα πρωτοτύπου: ιταλικά
Βιβλιοθήκη Γεύσης: Καλοκαιρινές Συνταγές 3
Σημειώσεις: Copyright: RCS Quotidiani S.p.A., Milano. Επιμέλεια συνταγών: Χριστίνα Ελευθερίου. Φωτογραφίες των πρακτορείων Getty Images/Laura Ronchi, C. Van Kasteel (Flora Press, Defd, Jhareszeiten, Axel Spinger), Corbis, Olycom. Ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας: 4.7.2008.
Κυκλοφορεί
Τιμή: 7.90€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 07-07-2008)
Περίληψη:

Τα πιάτα με βάση το κρέας που προτείνονται για τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες έχουν τη δροσερή και απαλή γεύση και το άρωμα του καρπάτσιο, μιας σαλάτας με κρέας και του ζουμερού κρέατος, ψημένου στη σχάρα. Μοσχαρίσια σουβλάκια με σύκα και ψωμί, μοσχαρίσιο καρπάτσιο με μαριναρισμένα κρεμμυδάκια και σαλάτα με κοτόπουλο και πιπεριές, είναι μόνο μερικές από τις πολλές προτάσεις που παρουσιάζονται σε αυτό το βιβλίο. Εκτός από τις νοστιμότατες συνταγές, στο βιβλίο αυτό θα βρείτε προτάσεις για το κατάλληλο κρασί που ταιριάζει με κάθε πιάτο, καθώς και χρήσιμες και πρακτικές ιδέες για τη διακόσμηση του καλοκαιρινού τραπεζιού.

Ένα μέρος από τις συνταγές του τόμου έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό "Γαστρονόμος".