Βιβλίο
Ελληνική μαγειρική παράδοση
Ένα παρελθόν με μέλλον
Greek Culinary Tradition: The Past Lingers On

Συλλογικό έργο
Αλέξανδρος Γιώτης
Ευθύμιος Καλόσακας
Αχιλλέας Παναγούλης
Αθήνα
Le Monde / Les Livres du Tourisme
Αριθμός Έκδοσης: 2
2005
Ημερομηνία Πρώτης Έκδοσης: 2003
σ. 183
Σχήμα: 24χ21
ISBN: 978-960-87274-9-6
Γλώσσα πρωτοτύπου: ελληνικά
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Εξαντλημένο
Τιμή: 26.37€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 23-04-2010)
Περίληψη: