Βιβλίο
Βότανα και μυρωδικά
Από τη γλάστρα στο τραπέζι σας: Καλλιέργεια, συγκομιδή, μαγείρεμα

Jeff Cox
Marie - Pierre Moine
Μετάφραση: Χαρά Γιαννακοπούλου
Μετάφραση: Ευαγγελία Μαυρικάκη
Αθήνα
Εκδόσεις Πατάκη
Αριθμός Έκδοσης: 1
2011
σ. 192
Σχήμα: 20χ16
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-16-4215-4
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: The Cook's Herb Garden
Πρακτικοί Οδηγοί
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 16.50€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 24-10-2011)
Περίληψη:

Ο πρακτικός οδηγός από τη γλάστρα στο πιάτο για να καλλιεργήσετε και να μαγειρέψετε βότανα με επιτυχία.

Ένας φωτογραφικός κατάλογος που περιέχει περισσότερα από 120 μαγειρικά βότανα, με πληροφορίες για τη γεύση, τις ιδανικές συνθήκες καλλιέργειας και τον τρόπο χρήσης τους στη μαγειρική.

Εμπνευσμένες προτάσεις φύτευσης σε ζαρντινιέρες και γλάστρες που περιλαμβάνουν μεσογειακά βότανα, βότανα καθημερινής χρήσης και βότανα για σαλάτες.

Οδηγίες βήμα προς βήμα για τη φύτευση, καλλιέργεια, συγκομιδή και αποθήκευση της σοδειάς και για τη χρήση της στην παρασκευή φαγητών και ποτών.

Πάνω από 60 συνταγές για αρωματικά βούτυρα, λάδια και ξίδια, αρωματικούς πολτούς και μαρινάδες, σαλάτες και ντρέσινγκ.